A Metropolban csak 2 ágyas studiók vannak, de szerintem is foglald le, mert egyéni utazással nagyon nehéz találni szállást.
Stargate68-tól szeretném megkérdezni, hogy melyik irodánál tudtál szerezni egyéni utazással szállást Lefkadán, légyszi segíts nekem is ha tudsz. köszi süni
Az utazási irodák katalógusait átsasoltam, de 3 fõs stúdiót írnak a Metropolba, de lehet pótágyazható.
Javaslom, hívd fel a MediciTravelt, majd õk utánanéznek.
Az ár ennél szinte sehol nem lesz alacsonyabb, se Sartin, Vrasnán stb...
Sõt mi tavaly Vrasnán voltunk a Paradise Ap.hotelban hárman 70.000 Ft-ért most meg 153.800 Ft (úgy hogy a lánykámnak ingyenes....)
De Sartiban az Apollon Ap. is emeltek kb 15 % -ot, de szerintem mindenütt.
Ne bánkódj itthon se olcsóbb az nyaralás, csak az utiktg. kisebb !
De a mai M.o.-nak nincs tengerpartja....
Köszi az ajánlatot, de sajnos õk is az Apollon Travel útjait értékesítik, beszéltem velük, de csak busszal tudnak szállást adni. Így még mindíg él a keresésem, ha valaki új infóhoz jut. Elõre is köszi. üdv. süni
Én még nem adtam fel
Most meg nemtom mondani, hol, de láttam egy apartman honlapját ahol ki vannak irva az árak és 4ágyas kb 26 ezer ft/fõ -re jönne ki...
Ha megtalálom belinkelem ide
Sajna itthon nem éri meg nyaralni ahogy irtátok nincs tengerpart és az árak se túl jók, de namcsak emiatt , hanem elég az emebernek évi 350 nap a saját embertársaiból és "országából " .....ki kell kapcsolódni vmikor..de ezt itthon nem lehet
Próbáld meg az www.andromeda.hu honlapot megvalagászni.
Ott van Lefkadai nyaralás több helységbe, ha jól láttam.
De érdeklõdni kell, tuti.
Nézd meg nincsenek-e rajta a feketelistán...
Ne is adjuk föl, de az Androméda Travelt jobb ha elfelejtjük. Kértem tõlük ajánlatot, 2 hétre Nidriben 105 ezer forint/fõért tudtak volna szállást. pl. ágynemühasználati díj 5.800, helyi díj / gondolom üdülõhelyi díjra gondoltak, valami tizen ezer forint stb. / teljesen kiakadtam. Legrosszabb esetben kint biztosan sikerül találni, hiszen annyi iroda és apartman van.
De már kinti irodától is kaptunk ajánlatot, tehát készülünk, csak sajnos mikor lesz még június 25...
Minden esetre köszi, Nektek is jó készülõdést. üdv. süni
Nem tudom az indexes fórumot nézted-e már, de ott lehet hogy
tudnak segíteni.
www.startlap.hu és utána a a fejlécben a Tangó keresõbe beírod a Lefkada szót és ott az ex-Lefkada fórumra rá tudsz keveredni.
Böngészd át és próbáld meg, ha jól emlékszem egy ott kinn lévõ
idegenvezetõ is szokott hozzászólni, lehet tud szállásokat ajánlani.
Igazad van, elég sok iroda hirdeti Lefkadát, de az kivétel nélkül az Apollon Travel útjait értékesíti. A kinti idegenvezetõt azt tudom, hogy Pajának hívják, a telefonszáma is megvolt, hiszen tavaly találkoztunk vele a nyaralás alkalmával megadta, ha van valami probléma hívjuk, csak az a baj hogy nem találom a számát. Pedig biztos tudna segíteni, hiszen még nem nagyon találkoztam ilyen lelkiismeretes, rendes és felkészült idegenvezetõvel.
Andromeda travel-tõl kaptam katalógust.....hát nem túl megynyerõek az áraik...nem csak Lefkádára:(
A Medici travel is küldött ajánlatot nekik ez a 31 ezer ft /fõ/hét a legolcsóbb amit már írtam.
=végén kinézek az utazás kiállításra ..hátha szerencsém lesz