Sziasztok! Megvan az uticél Hotel Marbel Mallorca, valakinek van ezzel a szálással tapasztalata? Én egy kicsit csalódott vagyok. Azt hiszem többet nem tombolázunk, ez volt az utolsó alkalom. Lehet, hogy jövőre ki kell találnunk valami merőben mást....
Köszönjük Kata70! Úgy néz ki nem sokan látogatják már a fórumot, a legtöbben túl vannak a nyaraláson úgy látom. Mi még most fogunk menni ezért minden infónak örülök. Igen Bakos és Elafonissi tervbe van hajóval illetve kocsival. Az egy hét olyan rövid sajna, hogy nem fér bele sok minden, de majd meglátjuk. Santoríni lett volna nagy álom, de sajna olyan drága, hogy nem vsznü, hogy belefér.
Colacitrom,írd már meg a részleteket,hogy mások is okuljanak...(én pl. gondolkodtam jövőre abban a kategóriában,amiben Mallorca van.)
Egyébként fájlalom,hogy aki hazatér,megfeledkezik erről a topikról.Előtte mindenki nyüzsög,hogy "mileszhogyleszsegítség",később meg kevesen osztják meg a tapasztalatokat...pezsegni kellene a fórumnak!
Igen, ezt már én is megjegyeztem korábban, hogy sajnos a legtöbben eltűnnek beszámoló nélkül a nyaralás után. Én még itt vagyok, szívesen veszek bármilyen infót, pedig mi már visszajöttünk:(, viszont arra gondolok, ha lesz rá mód jövőre is tombolázni fogunk, így jól jön bármilyen friss tapasztalat, infó.
Nekünk ár-érték arányban nagyon megérte idén a tombola, az eredeti teljes ár a Manisaba 305.000/2 fő lett volna, még last minute-ban is 240E, ehelyett azért nem mindegy, hogy "csak" 187E-t fizettünk. Persze igaz lutri jövőre mit fogunk ki, de talán megéri kockáztatni.
Miskolciutas! Igazad volt, nyugat-Kréta tényleg nagyon szép volt.
Jövőre jó lenne máshová menni, úgy látom ebben a kategóriában 90%-ban Krétát kaptuk, akkor Bulgária mellett max. Krétát zárom ki.
Mit gondoltok, Bulgáriát egyáltalán érdemes kizárni (mert még Korfun voltunk azt is ki lehetne), azért kérdezem, mert Bulgáriában nem láttam apartmant a katalógusban, vagy az a tuti, ha ki van zárva, hátha mégis bújtatnak valahol néhány apartmant:)?
Sziasztok! Egy másik fórumban már rákérdeztem, de azért itt is felteszem,hátha...szóval, tudnátok nekem olyan időjárás-előrejelző oldalt ajánlani, ami megbízható? Jó lenne követni a nyaralás alatt is az időjárás alakulását. Köszönöm!
Mi szombaton indulunk, teljesen be vagyok sózva!!!! Elég komoly útitervet állítottam össze a 4 autóbérlős napra, remélem, utána jó hosszú beszámolót írhatok majd nektek
Colacitrom! Lehet, hogy a Hotel Marbel-nek nem a legjobb az értékelése, de legalàbb Can Pastillàban van. Szuper nyaralàst lehet ebből kihozni. Arenal sokkal rosszabb hely, ott bàrmelyik jobb szàlloda sincs annyira jó.
Mi tavaly voltunk Mallorcán Can Pastillán, tombolával. Roc Leo sima egyszerű 3* semmi extra a net fizetős, de a szembe levő hotel wifije fogható. Félpanzióval voltunk, nekem a reggeli finomabb volt. Nekem nagyon tetszett meleg volt, és a tenger is. Palma is tetszett, nem egy olcsó város. Viszont kerékpáros út végig megy a tengerparton az is nagyon szép volt.
Tavalyelőtt Zakynthos szigeten voltunk apartmanban (Dana), kis egyszerű tipikus görög apartman. Itt is a szomszéd hotel wifijét lehetett fogni.
Ennyi pénzért igazából egész korrekt volt.
Idén is befizettünk az utolsó hétre, akkor már csak Karpathoszra, és Rodoszra megy gép remélem szép hely mind a 2.
kri,örülök,hogy tetszett,bár,biztos voltam benne.
Kicsit korai még,de most a te hozzászólásodhoz is kapcsolódik a kérdésem:
A már többször tombolázókat nézve,úgy tűnik,hogy senkit sem sorsolnak ugyanoda kétszer...ha valakit igen,vagy tud ilyenről,írja már meg.Mi most először próbáltuk,és lehet,jövőre is belemennénk,de csak akkor,ha máshova "küldenének"
Én a biztonság kedvéért kizárnám Bulgáriát-semmiképp nem akarok oda menni.De Krétát azért nem,mert a másik oldal még játszhat-bár voltunk ott,de régen...szóval a jövő évi tervezés miatt gondolkodom...Tud erről a dologról valaki konkrétumot?
A ******* ott simàn sorsolnak ugyanoda, sőt mêg az sem kizàrt, h ugyanabba a szàllodàba is. Szerintem senki nem nézegeti, h előző évben ki hol nyaralt, és nehogy ugyanazt kapja...
Mi kétszer is kaptuk tombolán Korfut, ugyanazt az apartmant! Nem bántuk, mert minden tökéletes volt, örültünk, hogy visszamehetünk. De szerintem sem figyeli ezt senki.
Köszi a gyors válaszokat!
Érdekes,ez eddig nem tűnt fel nekem.Akkor lehet,hogy ugrott a dolog.Mert valóban ár-érték arányban verhetetlen,úgy,ahogy előttem Kri leirta.Viszont számolgattam-nézegettem,hogy idén last minute-ban is csak kicsit többre(k. 200 000-re )jött ki egy Kefalonia-Lassi repcsis út 2 főre önellátással.És akkor nem kell aggódni,hogy nehogy oda menjek még egyszer...
Egyébiránt Lerana nem jött még meg?Miért nem hallani felőle?Vagy csak én nem láttam?