Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1531
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23394 Üzenet linkje2007-03-22 11:04:24  Válasz a #23324. hsz-ra

Sziasztok, Paralian volt már valaki a Hotel Coralli szálláson? Ibusz-nál elég jó az ára reggelivel.
Egyébként Ti nem mentek félpanzióra vagy reggelire?
Az idõpont vagy a Tiétek vagy egy héttel késõbb, július 03-tól. De nagy valószínûséggel július 03-tól.

# 1532
Ágika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23399 Üzenet linkje2007-03-22 11:55:45 

Szia Myra!

Én két éve voltam Paralián és most is oda megyek nyaralni, sajnos a hotelra nem emlékszem, de én az apartman mellett voksolok.
Mi két éve is apartmanban voltunk és nekünk akkor az utazási irodában is azt mondták, hogy nem éri meg befizetni a félpanziót. Igazuk is let, olyan árak voltak, hogy simán megengedhettük magunknak, hogy minden nap étteremben vacsizzunk. És ott azt eszel, amit akarsz. Minden megfizethetõ árban van. icon_biggrin.gif

# 1533
Ágika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23400 Üzenet linkje2007-03-22 11:57:02 

Esetleg a Júlia apartmanról tud valaki valamit? Nagyon kiváncsi lennék!
icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

# 1534
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23418 Üzenet linkje2007-03-22 17:49:24 

Sziasztok!

Nekünk sem ajánlották a félpanziót:
1.: jellegzetes görög kaja van, saláta, sajt, tengeri herkentyûk...
2.: idõhöz vagy kötve, ha nem érsz vissza (mondjuk egy fakultatív kirándulásról) akkor buktad a vacsit...
3.: ha bemész eszel egy gyros-t, biztosan jól laksz és megfizethetõ áron van

Babi köszi a jókívánságokat! Most már majdnem 100%, hogy Paralia lesz. Errõl már nagyon sokmindent megtudtunk, úgyhogy valószínû jövõ héten le is foglaljuk. Olyan rég volt a nászutatok? icon_smile.gif Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyi tanácsot, ötletet adtok! Köszi mindenkinek! (ha felkerülnek a képeid mindenképpen megnézem - lehet már fennt is van? icon_surprised.gif nem néztem még)

Üdv.: Aladina

# 1535
Glawrence
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23450 Üzenet linkje2007-03-22 22:15:50 

Nemtom hova lett,vagy miért lett kitörölve a kérdésem,de hátha eljut valakihez a kérdésem,ami az lenne hogy volt e már valaki áprilisban Parálián.Gondolom nincs hõség,de jó lenne bõvebbet tudni.Elõre is kösz!
# 1536
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23456 Üzenet linkje2007-03-23 05:43:59 

Szia Ágika és Aladina, sikeresen lebeszéltetek a félpanzióról, így maradnak az apartmanok icon_smile.gif Tény, hogy az ember idõhöz van kötve s ki tudja, mit adnak, szereti-e az ember vagy nem.

A Júlia apartmanról sajnos nem tudok semmit, de hétvégén ha lesz idõm, körbenézek a külföldi oldalakon, hátha lesz valami info.

Aladina, Ti is jövõ héten foglaltok? Melyik irodánál? Én tegnap beszéltem az Apollón-nal, július 03-tól a Menta 2-be már nincs hely. Pedig pont azt néztem ki....
A Menta-ba július 10-tõl lenne hely, de az már a legdrágább idõpont, bár nincs nagy árkülönbség. Július 03-tól ( mert mi akkor mennénk) van még hely a Nikos-ban, Manos-ban, a Kiriaki-ban és az Ino-ban. Az utóbbi kettõ közül választok s jövõ héten foglalok én is.
Én is nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! icon_wink.gif

Erici, mi lehet Titeket "váltunk" a Kiriaki-ban.
Amúgy van 2 Kiriaki is Paralian? Az Apollon és a Grand Travel is szervez oda utat, de a képek egy kicsit mások a katalógusokban icon_biggrin.gif

# 1537
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23457 Üzenet linkje2007-03-23 05:45:29 

Aladina, bocs, visszaolvastam a régebbi oldalakat, láttam az irodát.
# 1538
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23467 Üzenet linkje2007-03-23 08:13:20 

Szia Myra!

A félpanzió tényleg nem éri meg, okosan teszed, hogy nem kéritek. Hotelbe sem érdemes menni (bár Ti amúgy sem oda akartok), mert amennyivel drágább, annyival nem jobb... (ismerõseim csalódtak a hotelben, közel olyan, mint egy apartman, viszont drágább)

Tegnap voltam bent az irodában (Grand Torus) és beszéltem a csajjal, de mivel eddig én mindent a másik munkatárssal intéztem, ezért nem foglaltam le (Õ most szabin van), majd jövõ héten. Nekem is azt mondta a csaj, hogy a görög utak nagyon kelendõek és siessünk a foglalással, nem nézzük azt, hogy csak szept. 4-én akarunk menni, mert elfogynak a helyek.

Nagyon megtetszett ez a kis üdülõfalu, pedig a héten elbizonytalanodtunk, hogy tényleg odamenjünk-e, mivel a tengerpartja nem túl széles. De tegnap a csaj meggyõzött, hogy át lehet sétálni Olymic beach-re, ott pedig szuper part van... úgyhogy most már tuti Paralia lesz! icon_smile.gif

Köszi a sok a boldogságot! :*

Üdv.: Aladina

# 1539
Lora
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23484 Üzenet linkje2007-03-23 13:26:41 

Sziasztok !

Mi tavaly voltunk elöször Paralián az Ermisbe , minden nagyon szuper volt. Idén szintén Paraliára megyünk csak most az Alasitasba és kocsival. Mi is az Apollonnál fizettük be már lassan 1 hónapja , már akkor is kevés hely volt. Augusztus 6 .- án. indulunk.
Esetleg volt már valaki kocsival ? Kb. mennyire jönnek ki a költségek oda vissza ?

Köszönöm

# 1540
Maci
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23490 Üzenet linkje2007-03-23 13:46:46  Válasz a #23484. hsz-ra Előzmény #23484

Szia Lora!
Én tavaly a Pécs-Sarti-Pécs útvonalat jártam, de km-ben nagyjából egyforma.Nekünk ~48000Ft volt a benzin és autópálya költség oda-vissza.

# 1541
Lora
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23495 Üzenet linkje2007-03-23 14:58:35  Válasz a #23490. hsz-ra Előzmény #23490

Szia Maci !

Köszi az infót , ez az összeg elég baráti. Tavaly busszal mentünk , nekem nem volt semmi bajom az utazással , de idén inkább a kocsit választottuk mert a kisebbik lányom Augusztusban lesz másfél éves és nem nagyon marad meg a fenekén 23 órát. Úgy számoltuk , hogy így kb. 15 óra alatt kiérünk .Reális ez ? Nektek mennyi idõ volt az út? Õszintén én szívesebben mennék busszal.
Sarti milyen hely ? Mi is gondolkoztunk , hogy oda megyünk idén , de az irodába azt mondták , hogy pici gyerekekkel nem nagyon ajánlják , mert hirtelen mélyül a víz , meg hogy sokkal kisebb mint Paralia. Igaz ez ? Azért Paraliát is belehet járni 2 óra alatt , az sem túl nagy.

Lora

# 1542
Maci
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23498 Üzenet linkje2007-03-23 15:28:25  Válasz a #23495. hsz-ra Előzmény #23495

Szió!
Ha minden igaz ~15óra volt az út, így reális.Mivel Sartiba elég kanyargós az út a hegyek miatt.Sarti partja szerintem nem mélyül jobban, mint Paralián.Valóban kisebb Sarti, viszont a tavalyi árak viszonylatában drágább.

# 1543
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23540 Üzenet linkje2007-03-24 11:45:54 

Sziasztok!

Lehet, hogy sokan nem értenek egyet azzal, amit írok, de szerintem a paraliai apartmanok között nincs olyan nagy különbség. Az tény, hogy én eddig azt a célt néztem, hogy tiszta legyen, legyen használható ágy és egy erkély székekkel. Aki szerintem nem vár el ennél többet nem fog csalódni. Semmi extra, alapfelszerelés. Persze ki lehet fogni szebb, újabb apartmanokat is, de ha valaki nyaralni megy akkor szerintem nem azon fog múlni a nyaralás, hogy milyen bútorok vannak az apartmanban.
Eddig egyetlen rossz tapasztalatot olvastam, vmilyen apartmannal kapcsolatban az Apollon szervezésében.

# 1544
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23545 Üzenet linkje2007-03-24 12:35:06 

Aladina írta:

Nekem is azt mondta a csaj, hogy a görög utak nagyon kelendõek és siessünk a foglalással, nem nézzük azt, hogy csak szept. 4-én akarunk menni, mert elfogynak a helyek.
Nagyon megtetszett ez a kis üdülõfalu, pedig a héten elbizonytalanodtunk, hogy tényleg odamenjünk-e, mivel a tengerpartja nem túl széles. De tegnap a csaj meggyõzött, hogy át lehet sétálni Olymic beach-re, ott pedig szuper part van... úgyhogy most már tuti Paralia lesz! icon_smile.gif

Aladina

Aladina!
A csajnak igazavan abban ,hogy a görög utak kapósak, fõleg most mivel március 22-24-ig van Debrecenben az utazási kiállítás, mivel a Grand debreceni utazási iroda igy az útjai hamar elkelnek.Olympic Baach Paráliá centrumától igaz nem messze van kb 4-5km.
Érdemes ezt a sétát meg tenni naponta mert a part nem annyira zsúfolt, igaz mi kocsival közlegedtünk .

Zeus

# 1545
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23553 Üzenet linkje2007-03-24 14:58:29 

Myra!
Most felcsigáztál! Mi az, hogy 2 Kyriaki is van Paralián? Mi a Grand-dal megyünk. Ez most jó, vagy rossz? Újonnan épült apartmant írtak le a központban.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 102 103 104 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu