A Lidl leptokáriában találhato az autopálya mellett,kismotorral bicajjal loháton megközelithetö,mi most kocsival vagyunk igy egyszerübb ,a parti uton kell végig menni,majd megmondják a többiek hogy esetleg a vonat is megáll e ott mert azt még nem probáltuk
LEPTOKÁRIÁBAN meg áll a vonat! De Nei Poriban is meg lehet mindent kapni szerintem!!! Én biztosan nem vonatoznék, hogy Lidl- ben lehessek Görögországban. Be is mondják a vonaton, hogy Leptokaria következik, természetesen nem Magyarul!
Nagyon sok akcio van itt is a lidl ben,föleg ajándéknak valokat ott szoktuk megvenni mert lényegesen olcsobbak mint nei poriban az üzletekben és persze rögtön megvesszük a heti nassolnivalot is,de panirozott csirkehusfalatok csak ott vannak,a salátának valo oliva olaj is lényegesen olcsobb,Gyulus képzeld el vettem egy jopofa multimétert is 9 euroért ami nálunk lényegesen drágább,persze ha már ott jár az ember illik egyet mártozni a tengerben
#2352642015-09-01 20:20:19 Válasz a #235261. hozzászólásra
Atilla, elhiszem, hogy nagy volt a forróság. Mi amikor voltunk nem volt még akkora forróság, hála a sorsnak. De a várban ebédelni, utána egy jó frappe-t elfogyasztani isteni volt. Tenni akartam fel ide is képeket, az idei nyárról, nem sikerült, nem egyszerű, mint egy másik Görög fórumon. Jó lubickolást nektek továbbra is.
Nagyon sok akcio van itt is a lidl ben,föleg ajándéknak valokat ott szoktuk megvenni mert lényegesen olcsobbak mint nei poriban az üzletekben és persze rögtön megvesszük a heti nassolnivalot is,de panirozott csirkehusfalatok csak ott vannak,a salátának valo oliva olaj is lényegesen olcsobb,Gyulus képzeld el vettem egy jopofa multimétert is 9 euroért ami nálunk lényegesen drágább,persze ha már ott jár az ember illik egyet mártozni a tengerben
Most kezdtük el a harmadik hetünket,eljárunk minden felé de lehetöleg kerüljük a nagyobb belvárosokat,frappé és koktél van kint a parton is,ritka alkalom az hogy nyakig a vizben ülve ihatom meg vagy épp egy fagyit rágcsálok el behasalva a vizbe,nekünk ez a pihi
Most kezdtük el a harmadik hetünket,eljárunk minden felé de lehetöleg kerüljük a nagyobb belvárosokat,frappé és koktél van kint a parton is,ritka alkalom az hogy nyakig a vizben ülve ihatom meg vagy épp egy fagyit rágcsálok el behasalva a vizbe,nekünk ez a pihi
Atya isten, három hét, én ki sem "bírnám"! Na pihizzetek jól KALINIKTA.
szia Pinga!
szerintem is a legjobb a min. 10-14 nap, mert mire megszokod a körülményeket, már vége is az egy hétnek. És akkor még nem is szóltam arról, hogy az egy hétbe még némi rossz idő is beleszól.
szia Pinga!
szerintem is a legjobb a min. 10-14 nap, mert mire megszokod a körülményeket, már vége is az egy hétnek. És akkor még nem is szóltam arról, hogy az egy hétbe még némi rossz idő is beleszól.
#2353462015-09-04 06:41:00 Válasz a #235315. hozzászólásra
Nekünk egész évben nincs idönk sehova menni pihenni,csak az egyben nyári három hét szabi van,ezt viszont ki kell használni,márpedig ilyenkor olyan helyre kell menni ahol tutira nyár van,nem kell gubbasztani egy napot sem a szobában a rossz idö miatt, erre tökéletes nekünk Nei Pori. Tegnap este hétkor jöttünk ki a vizböl amikor leesett a nap a hegyek mögött,elmentünk vacsizni a dimitri apartman aljába,ott volt a fönök csaj Valentina négy évig nem találoztunk mert szülésin volt,de megismert magyarul köszönt,egyböl kaptunk 10% kedvezmény és mára is meghivott minket. Athosnál mivel VIP vendégek vagyunk évek ota náluk is van egy csomo százalék kedvezményünk de a durvább hogy akkora adagokat kapunk amit képtelenség megenni,haza kell hordani nasinak