Szia Bea! Olyan max.100 km-ig. Ha van említésre méltó falucska szivesen megnéznénk. Ezekrõl a településekrõl még nem esett szó itt, de lehet, hogy én voltam figyelmetlen. Laci
Van néhány kisebb település Nei Poritól délre, amelyet meglátogathattok. Autóval könnyedén elérhetitek. Az E75-õs úton kell elindulni Athén-Larissa irányába. A Tempi völgyénél le lehet térni az útról, ki vannak táblázva ezek a kis települések.
Pl. Stomio, Karitsa, Kokkino Nero (itt állítólag szép a part), stb. Végig partközelben megy az út. Én sajnos még nem láttam õket, csak másoktól tudom.
Most inkább a kis hegyi falvak kötik le a figyelmemet.
Igen, megkaptam, csak még nem jutottam el odáig, hogy megköszönjem! Szóval akkor most ezúton nagyon köszi! Így már képben vagyok. Laktam azon a környéken, de õszintén szólva még most sem tudom, hogy pontosan melyik ház az.
Nagy meló lesz megint elsõ nap megtalálni mindet!!
Mi is júl.-21-én megyünk Neo Pori-ba, a Hermes apartmanba! Ti melyik apartmanba mentek? Autóval mentek?
Mi szintén a Hermesbe megyünk (tudom nem nekem szólt a kérdés), csak mi már addigra haza is jövünk.
Kicsit elgondolkodtam valamin: azt hiszem egyetlen ház kivételével azt írja a katalógus, hogy TV csak a studiókban van. Saját olvasatomban tehát az apartmanokban nincs. Van ennek valami oka? Nem mintha ez gondot okozna, mármint a hiánya, de ez számomra érthetetlen. Bár barátaink férfi tagja megszállott Forma1 rajongó, lehet hogy õ örülne egy TV-nek. Én viszont örülök, hogy a gyerkõcök legalább ott nem nézik.
Tengerre néz,közvetlenül a parton van,közel a partner irodához.Alatta taverna mûködik,a telepûlés északi oldalán helyezkedik el,emiatt nem olyan nyûzsgõs hely mint a többi része Nei porinak.Elõnye: Platamon közelebb van.
Szia Bea!
Nem tudom még mit ,,nem" tudunk Nei Poriról ,de szeretnélek idõjárás ügyben kifaggatni. Amikor mi megyünk, akkor már jó idõ van???Nincsenek viharok?/júni30-júli.07-ig/???
Köszi
Katus
Ugye azt mindenki tudja,hogy a platamoni vár délelõtt 8.30kor nyit és délután 3kor zár?A sétát fel a várba eszerint idõzítsétek.Mi tavaly tettünk egy felesleges sétát.
A Platamonasi vár igazából inkább 10-tõl van nyitva és a 15 órát sem tartják be feltétlenül. És igen, így éppen az a baj, ha valaki át szeretne sétálni, akkor pont a legnagyobb melegben kell ezt megtennie. És azért nem kis távolság.
Júniusban azért még elõfordulnak esõk, de ezek jönnek és mennek. Inkább csak egy kis felfrissülést hoznak. Na meg jó sport a parton a törölközõk és napernyõk után való szaladgálás!
Olyan nincs, hogy TV csak a stúdiókban van. Ha van a házban, akkor annak minden szobájában van. Sajnos nem nyújtanak túl nagy élményt, mert csak görög csatornák foghatóak. Egyedül a Fotiniben sikerült egy nyár alatt kiharcolni a Duna TV-t.
Na de hát csak nem azért megyünk nyaralni, hogy tévézzünk, nem?