Épp most találtam egy olcso last minute utat ide,mivel itt vagyunk az utazást levonhatnák belöle,még tudnék maradni két hetet,de hajnalban indulunk mi is haza,ma elég hüvös volt délelött és a viz is elszontyolodott hömérsékletben,délutánra már langyosabb lett,csapattunk egyet a hullámokban,megettük az utolso gyrost,az utolso nutellás fánkot és megittuk az utolso koktélt is itt
Reggel fél hétkor indultunk a coralltol,persze bevásároltunk a vámmentesben és pár megállot tartottunk, a határokon jol átjöttünk és este hétre haza is értünk, itthon 14 fok és alig vagyunk felöltözve,jo volt az idei nyaralás,köszönetet kell mondanom érte ...... blablabla blablabla:)
#2355862015-09-17 12:47:04 Válasz a #235585. hozzászólásra
Nekem sem szürke, igyekszem színesebbé tenni a napjaimat! Azt csak úgy "gondoltam", hogy a szürke hétköznapok. Én viszont még nem tudom mi lesz jövőre.....nagyon gondolkodom Krétán?
Mentolosat nem szeretem de a metaxa jöhet,kajábol is bármi ami ott van,mindent megeszünk
Most nem mindulhatunk el a határt lezárták,gondolom köpködnek ránk mindenhol,románián bulgárián át nem szeretnék menni mert hosszabb az ut idöben is,egyedül vezetek
Na, most mit kellett mar megint ezen az oldalon osszekavarni. Azt sem tudja az ember, mit hol keressen. Ossze-vissza ugrik fel minden. Ja, es Jox, azert irtam ide, mert nem talalom a dumcsit.