Engem is ma hívtak az irodából.A 18-a biztos,de még azt is mondták,hogy jövő hét végén kijön az idei prospektusuk is.Abban már minden feltétel benne van.Én úgy gondolom,megvárom a prospektust.
Tavaly adott egy szórólapot az ibuszos hölgy a tomboláról még a prospektus előtt. Jövőhéten én is bemegyek. Jó lesz minél előbb foglalni, mert a jó időpontok hamar elfogynak.
Mi julius 20 körül,repülővel,apartman.Ja,és kizárva Bulgária(a biztonság kedvéért) meg Kréta.
Nem volt rossz megnézni Kelet Krétát,de ntúl sokan írták,hogy kétszer egymás után is ugyanazt kapták,és Gouvesbe nem akarok menni még egyszer.Így sanszos Korfu,Zante,Kefalonia,Karpathosz.Bármelyik jöhet!
Hol vannak a tombola árak?Nem láttam az Ibusz honlapján
De jó, hogy újra él a fórum. Miskolciutas nekem nagyon tetszett Kréta, nem szoktunk kizárni semmit. Mindíg mást kaptunk. Remélem az idén Kefalónia a favorit.
Köszi a táblázatot!Úgy látom,azért ,mintha emeltek volna rajta egy 5-öst...De a repülős főszezon még mindig megéri.Mi juli 18,vagy 25-re gondoltunk,mert még aug. elején lenne egy 6-7 napos városnéző utunk.És az évkezdésig még egy kis láblógatás is kellene!
Rebus,hányszor voltatok és mit kaptatok?
Legutóbb Miskolciutas szerkesztette (2016-01-15 19:27:42), összesen 1 alkalommal
Sziasztok!
Augusztusban Lassiba Kefalónia megyünk az Ibusz szervezésében,busszal,Tsivras apartman. Tartok is a buszoztatásuktól,eddig közel 40-szer Apollonnal mentem,ez az első megcsalásuk... Igaz,júniusban megyünk 2 hétre Apollonnal máshova is.Már az index, a saját Kefalóniás,és az itteni fórumot is végigolvastam Kafalóniával kapcsolatban..A Tsivras ház mellett melyik taverna van?A Tzogias taverna a háztól milyen messze van? Legolcsóbb bolt? Gyros pitás lehetőség a Tzogiason kívül még hol van Lassiban? Azért írtam ebbe a topicba is mert sok mediterrán tombolás járt Lassiban.Szállás úgy gondolom,fedi a valóságot.Köszönöm a válaszokat.
Szia Miskolciutas! Háromszor voltunk tombolával, Zakintos, Korfu, Kréta a sorrend. Idén Július 4. héten mennénk, remélem Kefalóniára. Jövő héten foglalok. Tavaly Kréta volt a favorit, azért gondolom, hogy most talán Kefalónia. De ezek csak feltevések.