Szia Dijuska!
Jó nektek, nekünk még 92 napunk van. Mivel mentek? Ha kocsival, akkor számítunk a beszámolódra, hogy változtak-e az autópályadíjak, stb. Üdv: Babi
Hopp, bocsi, akkó' ezt elnéztem:)
Ezek szerint több Kyriaki van:)
Babi, mi busszal megyünk. Abban nem lenne köszönet, ha mi vezetnénk, ugyanis nincs jogsink(még), meg autónk se:)
Dijuska!
Mi is eddig mindig busszal voltunk, most megpróbáljuk ezt az utat kocsival megtenni. Már nagyon várom. Ha busszal mentek, akkor is kíváncsian várjuk a beszámolód, mivel mi még akkor itthon sóvárgunk Görögország után. babi
Sziasztok!
Szerintem a buszos útnak is megvan az elõnye,lehet hogy jó társaság jön össze,és ezáltal hosszú barátságok is szõvõdhetnek,és ha van néhány ember aki a hangulatot csinálja hát nagy élményekbe lehet része az embernek,nem unalmas az a hosszú út egyáltalán
Nekem a buszos utakkal az a legnagyobb problémám, hogy nem tudok szervezetten pipilni.
Ráadásul csak egyszer próbáltam és újfent csalódtam az emberiségben.
Ujjuj, eszembe se jutott a pipi, csak most, hogy szó van róla. Akkor én bepelenkázom magam, ugyanis én simán megiszom a napi 2 és fél, nyáron 3 liter vizet...
Hát igen a a vizeletvisszatartás elég nagy gond egyeseknél
bár engem nem érint ilyen téren jó vagyok biológiailag összerakva
de ezt téleg pocsékul szervezik minden iroda
föleg ha egymás után megy 2-3 busz
feltorlodnak a benzinkutaknál és ez 30 perc minimum
mert nem lehet külön megállni egyik itt másik ott
az éjszaka meg fenének volt mindig kedve lemenni, akkor olyan hidegbenutitipp: kényelmes cucc, takaró aestére és valami fejalávaló és késsz
mi nagyon tudtunk aludni mind 3szor egymáson
de ezt téleg pocsékul szervezik minden iroda
föleg ha egymás után megy 2-3 busz
feltorlodnak a benzinkutaknál és ez 30 perc minimum
mert nem lehet külön megállni egyik itt másik ott
Nem az iroda szervezi a megállásokat! A pihenõket befolyásolja, hogy lehetõleg "normális" helyen történjen a megállás, valamint az autóbuszvezetõk vezetésiidejére, és pihenõidejére vonatkozó elõírások is bekavarnak, ugyanis 4,5 óránál többet egyhuzamban nem vezethet a pilóta. Magyarul nem sok választási lehetõség marad a megállásokra.
nem is hibáztatok én itten senkit
ez a legkisebb dolog. a sofõrökkel meg eddig amugy is jó tapasztalataink vanak
mindig szóltunk hozzájuk pár kedves szót hogy éjjnek évadján is kikapcsoljanak kicsit
mindig jófejek voltak velünk
Sziasztok! A pipilésrõl van egy jó sztorim. a fõnöknõmmel utaztam Korfura repcsivel. Nagyon kellett szegénynek pipilni és rohant a reptéren a WC-re. Azonnal ledobta magát puffffff, a gond az volt, hogy a WC tetõ le volt hajtva, úgyhogy össze-vissza pisilte magát, a csomagunk meg már a gépen volt. Kellett indulnunk a kapuhoz, nem volt lehetõsége semmire. Azóta is emlegeti, hogy-hogy nyugtattam meg. Nyugi Kedves Fõnök! Más ember is büdös lesz a reülõn.