Tudnátok nekem ajánlani olyan apartmant nei poriban, ahol van kert v. vmi, ahol lehetőség van sütögetésre? Előre is köszönöm a segítséget! icon_smile.gif
Tudnátok nekem ajánlani olyan apartmant nei poriban, ahol van kert v. vmi, ahol lehetőség van sütögetésre? Előre is köszönöm a segítséget! icon_smile.gif"
Szia, Nei Poriban nem , de Platamonasban a Xanthi-ház igen. www.anetttours.hu oldalon nézd meg , ha érdekel
Tudnátok nekem ajánlani olyan apartmant nei poriban, ahol van kert v. vmi, ahol lehetőség van sütögetésre? Előre is köszönöm a segítséget! icon_smile.gif"
Szia, Nei Poriban nem , de Platamonasban a Xanthi-ház igen. www.anetttours.hu oldalon nézd meg , ha érdekel
#2374112016-02-27 14:44:45 Válasz a #237218. hozzászólásra
Szia Gudli!
Régebben én is vonattal Larissában, mert onnan mentünk tovább vonattal Athénba Hazafele picit kalandos volt, de nagyon bejött Thessalonikiben is voltam vonattal, most megint bevonatozunk. Amúgy kocsival megyek, de nem kívánom se a dugót, se a parkoló keresést, meg aztán mindig szeretek egy picit más dolgokat is tenni Tudod én mindig kitalálok valami kalandos dolgot
Azt olvastam, hogy leégett a kagylóház, a tulajdonost kimenekítették. Nem tudom igaz-e, de engem sokkol még a gondolata is. Volt egy görög cikk róla, de nem értek a "linkeléshez". Valaki tud róla valamit?
#2374452016-02-29 20:47:28 Válasz a #237440. hozzászólásra
Sajnos igaz a hír!! Meg néztem a cikket amit a facebookon osztott meg egy olyan hölgy aki a közelében lakik!! Képek is voltak!! Nagyon rossz volt ilyen szörnyű állapotba látni azt a csodát!! No meg szegény bácsika munkájának nagy része is oda lett!!
IBUSZ-ról és a Kyma Beach Apartmanházról lenne szükségem egy kis infóra. Volt már valaki ebben az apartmanban? Milyen a felszereltsége? (Az egyik szoba tengerre néző, a másik sima stúdió lenne.)
Júliusban megyünk, immár hatodik alkalommal Nei Poriba.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy Nei Poriban a tengerben mik a látnivalók? (Kis búvárszemüveg, tehát csak ilyen egyszerű búvárkodás során) Vannak halak, lehet kagylókat gyűjteni?
#2377362016-03-22 04:49:05 Válasz a #237734. hozzászólásra
Szia "Pabiba"! A tenger finom homokos, mélyen benyúló sekély vízzel. Szoktak kis halacskák lenni, rákok, kagylók természetesen! A rákok egyáltalán nem veszélyesek! Ami a legfontosabb és a leg- lényegesebb, tengeri sün nincs. Medúza is meg meg jelenik de jelentéktelenek, nem nagyok és ártalmatlanok ezek. Nekem a 21 - év alatt soha nem volt gondom, de nem is tudok róla bárkinek lett volna baja belőle ha találkozott velük! Én meg is fogtam őket, de a szemedhez nem szabad nyúlni utána mert csípő érzés lehetséges, én ezt tapasztaltam. Gyermekeknek kiváló, de felnőttek részére is, aki szeret aktívan pihenni, kikapcsolódni. Ha tudok még segítek.
Sziasztok!
Idén mi is Nei Poriba megyünk nyaralni egy nagyobb társasággal. Tudtok nekem segíteni abban, hogy melyik éttermet, gyrosot ajánljátok? Esetleg, hogy merre van pékség? És hogy nagyságrendileg milyen árakra számíthatunk?
Köszi!
cory
Sziasztok!
Idén mi is Nei Poriba megyünk nyaralni egy nagyobb társasággal. Tudtok nekem segíteni abban, hogy melyik éttermet, gyrosot ajánljátok? Esetleg, hogy merre van pékség? És hogy nagyságrendileg milyen árakra számíthatunk?
Köszi!
cory
Szia "Cori"
A Gyrosos témában csak annyit tudok segíteni, "javasolni" merészelem! Mivel a Toma barátom a legnagyobb sajnálatomra már nem üzemel Nei Poriban, így nekem az a legjobb meg látásom, hogy próbáljatok ki minél többet, minél több helyen! Amelyik meg teszik nektek, ízre, látásra, a hely maga, azt válasszátok a további Gyrosozásaitokhoz. A pékség amit javasolni, sőt "melegen" ajánlani merek a következő helyen keressétek. A templom már jó messziről látszik minden honnét! Tehát a templomot célozzátok meg, és a vele szemben lévő utca végén, a falu szélén meg fogjátok találni a péket. Már reggel 06.00-kor nyitva van friss illatos kenyerekkel, péksüteményekkel! Ámbár ezen kívül még van kettő, de én ezt merem javasolni. Sőt már jó messziről érzik a friss péksütemények szaga, így hát csak a "szagot" kövessétek. Én húsz éven keresztül oda jártam ő hozzá. Kedves, és ami a lényeg aránylag jól beszél Magyarul. De ő is szereti ha főleg Görögül köszöntök. Ha van kérdésed, szívesen segítek. Üdv Nei Pori "szelleme"!