Hát nem is tudom ,ha csak azt nézve is hogy Albánia ugy hogy nem érinti Macedoniát nagyon nehéz terep. szoktunk arra menni hogy a pálya is milyen magasan megy és mennyi alagut van. ha pedig beljebb nézve kastoriánál se könnyü ut van . odébb a nemzeti park (vicos canyon környék. Utána meg jön Montenegro át Horvát országnak. eddig is mért nem mentek arra? mert nehéz. Fent az északi államokat se birják.És erre se Albánia se montenegro nincs felkészülve. Mi is mehetnénk arra is Görögbe Belgrádnál le. Ha magunkat vesszük és megyünk valahova én is szempontokat nézzek hogy merre is menjünk kritikus dolgokba nem megyek és evvel mindenki igy van aki józanon gondolkodik még a migráns is.
A Bolgár autópálya matrica 10 leva vagy 5 euró,az út jó csak a szerb határ előtt gáz kb 100 km.De kibírható,Bulgárban pedig jó . A matricát az első benzinkútnál vagy a határon vegyétek,de remélem marad az eredeti útvonal,az első fecskék majd megírják merre menjünk.
A lényeg: "Megjegyezzük, hogy a Görögországba történő autópályás (E-75) tranzitforgalom biztonságos, tehát nem szükséges Macedóniát elkerülni a Görögországba közúton utazóknak."
"A migráció miatti macedóniai válsághelyzetet 2016. június 30-ig meghosszabbították, de az továbbra is csak a migránsok által használt zöld határ térségében érvényes. A turisták és a közúti forgalom által érintett útvonalakon a közlekedés, határátlépés zavartalan."
#2375062016-03-03 13:24:57 Válasz a #237503. hozzászólásra
milyen lelkem van? Akármilyen jó lelkem lehet, az albánok engem nem fognak megkérdezni, ha az ültetvények mellé keverednek.. Csomószor volt már arra tűzharc a rendőrséggel is, nem szívesen látnak ott idegent.
A paraliai Caravel házunk tulajdonosa szerda este érkezett Görögországból, személygépkocsival. A szokásos útvonalon jött, ugyanott, ahol a nyári szezonban az autóbuszaink is közlekednek. Az út során szerzett tapasztalatait szeretné most Önökkel megosztani
#2375212016-03-05 06:35:17 Válasz a #237518. hozzászólásra
Kecskemeten valtok dinart a change-ben, denart meg ahol kapok. Lapovonal tankoloo elsonek kifele tele, utana a maciknal tele, s irany gorog. Visszafele gevgelija makpetrol, utana presevo, majd lapovo es mar itthon is vagyunk. A kutakon kave, capuccino, peksuti, csoki, stb vasarlas a benzinen felul.