Na ja... Valóban megvan a szépsége, de azért már szívesen gondolnék ouzot kortyolgatva arra hogy milyen is volt arra gondolni, hogy majd arra godolunk, hogy de jó lenne ott lenni...
Sziasztok én is nyaraltam már neoi poriban nagyon klassz ott láttam elõszõr szentjános bogarat esténként csakúgy csillogtak a sötétbe nagyon szép volt. Ja és voltak szárazföldi teknõsök is. Mindenkinek jó nyaralást kívánok jó kis hely.
Kaptatok már a Diastól katalógust???
Mert én is kértem,de sajna eddig még nem kaptam
Katus
A honlapuk még frissítés alatt , Én sem kaptam katalógust de ezt meg oldottam. Hozzám legközelebb lévõ partnerirodából beszereztem .
Az árakat figyelembevéve 34eFt takarítottam meg a januári befizetéssel, nem vettem figyelembe az érvénybenlevõ 10%-os kedvezményt.
Sziasztok
Mi is autóval megyünk, júli 07-tõl 2 hétre a SOTIRIába, de még senkitõl nem hallottam,hogy ide kapott volna helyet.
Lassan azt hiszem csak mi megyünk ebbe az apartmanba!
Jön valaki ebbe az idõbe?
Akkor jó... De mi ugye nei Porira megyünk, mert különben off topic lesz a levelem
Nagyon sok oldalt láttam Nei Poriról... Van egy román oldal, ahol vannak kis video filmek, hangulatos görög zenei aláfestéssel. Nei-n kívül a fakultatív utak is láthatók...