Ezzel azért vitába szállnék, görögök és turisták között is van, akinek csak kiesik a kezéből, ami nem kell ott, ahol van. (Meg mondjuk van a dolgoknak egy tengeráramlat vetülete is, ahol a part a tengerbe szórt szemét nem kívánt gyűjtőhelye, hiba szedik össze időről időre a helyiek.)
Ellenben Taki, csatlakozom a többiekhez: ne menj Görögországba! Tényleg nehéz lenne az egész nyaralás alatt ignorálni a szépet, és csakazértis gyűjteni a csúnyát. Biztos találsz rengeteg csodás helyet, ami minden szempontból megfelel neked - de pár százezer ember biztos elmegy idén is "görögbe, mer' óccsó, és másra nem fussa neki", ha ráadásul tuti napfényt szeretne.
Az az igazság, hogy kinek mi a tökéletes nyaralás vagy nyaralóhely. Van aki azt élvezi, hogy a szálloda a part mentén van, minden nap kimegy, fekszik, pihen. Van aki aktívan szereti eltölteni az idejét, kirándul egész idő alatt. Ezt a Maldív szigeteken nem biztos, hogy biztonságosan megteheted, ugyanis a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek közé tartozik... Szóval mindennek több oldala van. Illetve ezzel kapcsolatban azt is hozzá tenném, hogy ami másnak bejön, nem biztos hogy neked is és ez így fordítva. Mert ha olyan emberrel beszélsz aki az egész hetet Nidribe töltötte, nem biztos, hogy olyan véleményen lesz mint mi. Azt kellene végiggondolni, hogy ti mire vágytok. Az tuti, hogy engem nem tudnál meggyőzni, hogy Lefkada helyett menjek a Francia Riviérára. Teljesen esélytelen. Mi olyan élményekkel tértünk haza, hogy ha látok Lefkadáról képeket a szívem hasogat.
És még annyit, hogy nem véletlen nem siklottam át a kommenteden. A képpel amit belinkeltél, egy téves képet állítasz be a szigetről és ez nem biztos, hogy egy korrekt dolog. /És a Görög szigetek gyűjtőfogalomba beletartozik/ Én már 3 éve vagyok passzív tagja a fórumnak, gyűjtöm magamnak az infókat. A törzstagok rengeteg hasznos dolgot osztanak meg. És biztos nem örültem volna, ha valótlan dolgokat olvasgatok a szigetről.. :I
szia mi is igy vagyunk vele .szük 3 hetet voltunk ez évben is vissza térünk mivel ugy is arra megyünk. ahol voltunk a végén már mi éreztük rosszul hogy amit a kukába gyüjtöttünk mindig előttünk kivitték minden nap gyünyörüen kitakaritva ágynemüt kéttszer áthuzták egy héten. a szigeten is elég sokat mászkáltunk és inkább nem szemetesnek jellemezném. Csak igy irom az emberek szeretnek eldobni ami a kezükben van mert messze a kuka. Nagyon rég mikor németben kedtem már akkor meg volt nem dobunk el egy cigicsikket se mert 10márka lehet. Magyarországon is voltak park örök és nem az volt hogy a közmunkásokkal összeszedetik mindegy csak termeljék. Ha egy nézet nem változik meg hogy a szemétnek a kukában a helye nem tanitották meg akkor sajnos ez van.
#2379592016-04-01 19:31:03 Válasz a #237957. hozzászólásra
Nem Denesa! Arra gondolt Viizo, hogy a Lefkada.hu oldalára írt egy áprilisi tréfát, én meg beszoptam és idepostoltam, aztán gyorsan töröltem Reptér építés szerepelt benne, Dodinál a pont!
Amit a Personal Tours reklámoz az oldalán, az úgy is van, nem hiszem, hogy ilyen áprilisi tréfát megengedhetne magának!!! Az csupán egy április 1-i ajánlat egy megbolondult napon! De attól még működnie kell, mert ha nem, és valaki erre az oldalra hivatkozna, csúnya bünti lenne a vége!
#2379622016-04-01 19:47:37 Válasz a #237959. hozzászólásra
Értem... Elnézést ! Én értettem félre. Nem volt egyértelmű, vagy ismeretes számomra ez a tréfa dolog.
A fenti, 2 említett oldalon más, a mai dátumra vonatkozó "esemény" az irodás ajánlaton kívül nem szerepelt. Ezért asszociáltam rosszul. Köszönöm, a kiigazítást!
Kónyu bemásolt egy kis áprilisi mókát az egyik fb oldalról, amire posztoltam gyorsan egy választ is, de mire bepötyögtem a kommentet már a torta fogadott, az eredeti üzinek pedig hűlt helye Kerestem is hogy most akkor mi is van, de rájöttem közben hogy a megvilágosulás és az utólagos szerkesztés lehet a ludas.
Az irodás rész ettől teljesen független, teljesen real deal, és nyilván van olyan nyaraló, akinek jól jöhet az info