Jó látni, hogy ennyien reagálltatok a kérdésemre. Igazatok van abban, hogy én ismerem a lányt, de én nem vagyok az a romantikus alkat, ezt néha meg is kapom.
Még nem tudom melyik legyen, de még van időm addig.
#2379702016-04-02 13:37:35 Válasz a #237953. hozzászólásra
Szerintem egy lánykérés bensőségesebb kettesben, természetesebb a reakció, mintha tudja valaki, hogy sokan figyelik.... Viszont így elmarad a megörökítése. De készülhetne egy akár véletlenül ....vagy nem véletlenül arra járkáló turista jóvoltából.
Ezt mindenképpen megfelelő háttér előtt képzelném...pl. Toloban fent a dombon a kis kápolnánál. Nyilvános, de nem tömeges hely, mesebeli panorámával.
Utazási irodás topikba is tettem de gondoltam itt is megkérdezem...hátha...Tapasztalata van valakinek Ibusz buszos útról???Kefalonia Lassi a cél és senkit nem ismrek aki utazott már velük/busszal/......Apollon-os Aeolus-os tapasztalatom van már ha olyan akkor kibirható.......de emlékeimben sincs meg hogy a határnál áll mögöttünk Ibuszos busz....... pedig létezik.....
#2380302016-04-06 20:14:40 Válasz a #238029. hozzászólásra
Tavaly előtt ha jól emlékszem ment itt (utazási irodák topok) a diskurzus Ibusz buszos útról, pont Kefalonia Lassi -ba. Akkor arra panaszkodtak, hogy elviselhetetlen volt a busz és még le is robbant,stb.
A te engedélyedre vártunk Kónyu! De most már biztosan nem megyünk! Egészen szép a táj így kiszínezve a képen amit felraktál. Élőben azért más egy kicsit a kopár Görögország,nem gondolod?
Ha megnézted ezt a képet akkor majd rá jössz hogy a táj és a látvány itt kezdődik színezetlenül. Lefkadán vagy akár Kefalónián két szebb part között semmi látnivaló. Az Alpokban ha mész 2 kilométert akkor már mást látsz. 10 éve járjuk az alpok országait és még nem sikerült rábeszélni semmilyen tengerpartos barátunknak hogy lecseréljük. Lefkada az idén is csak az Alpok után jött szóba mellékesként. De te lebeszéltél róla. Igazad volt!
#2381212016-04-12 16:06:40 Válasz a #238116. hozzászólásra
És még mennyi szép táj van szerte a világon a Grand Canyontól az Isle of Wight-ig, de ez itt nem Alpok-fórum, és tök jó, hogy idelinkelsz (ha már feltenni nem tudod magát a képet ) pár idegen fotót, amihez ráadásul semmi közöd
Ha akár 1x is jártál volna egy görög szigeten, tudnád, hogy nem kell színezni sem a tenger, sem a hegyoldalak képeit, mert azok bizony ilyenek! Nincs meg hozzá a tudásom sem, és az időt is sajnálnám 1500-2000 képre nyaralásonként. És szívből örülünk annak, hogy az Alpokat választottad, kétségtelenül gyönyörű, de ezt majd egy másik topikban kitárgyaljuk, ha éppen ott leszünk. Javaslom, hogy álmodozz tovább, és snorizz nagyokat az Alpok habjaiban a nyári melegben, vagy ha habokat nem találsz, kirándulgass nagyokat, mi is azt szoktuk ilyen helyeken
Kellemes további keresgélést a neten fellelhető fotók közt és szép nyarat Hátha egyszer nem csak egy fórumon futunk össze, hanem az Alpokban!
Kónyú képei nincsenek színezve nekünk is van jó pár képünk amit el sem hinnél de színezetlen eredeti én készítettem és élőben is gyönyörű volt. Lefkada nem éppen a kopár szigetekhez kapcsolódik voltál már ott?