Sajnos idénre kialakult hogy Kefaloniát még halogatni kell.De kérdésem az lenne mivel itt sokan jártatok már mindenfelé,igy 5 lehetőségünk lenne. Tudom nem kifejezetten ideillő téma de itt sok világot járt ember akad:)
1.Thassos - Pontios Apartman (Apollon Travel buszos) Skala Potamias
2.Nei Pori - Villa Niovi (Apollon Travel buszos)
3.Lefkada - Akti Apartman (Apollon Travel buszos) – Nidri
4.Parga – szállás még nincs kinézve (Apollon Travel buszos)
5.Zakythos – Laganas – Villa Kambasis vagy Residence Blue Waves (HolidayLines buszos)
A szigeteken persze tervezünk autót bérelni is.
Szeptember eleje lenne 1 hét.
Melyikről tudtok valamit? Ki melyiket ajánlaná? Milyenek a tapasztalatok? Autóbérlést hol érdemes ahol lehet a szigeteken? Időben mennyi kb?
Illetve utána nyilván gyűjtés jövőre Kefára:)
Nálam Parga a listavezető, majd meglátjuk, idén Zakynthos megelőzi -e.
Egyébként mindegyik hely jó választás, de elég különbözőek. Attól függ, milyen nyaralást tervezel.
Kedves Keltor!
Parga varázslatosan szép. A Bakas apartmant ajánlanám. Ez közel van a parthoz és a központhoz is. Az általad felsorolt helyek közül szerintem Parga a legdrágább.
Nei Pori csendesebb, nyugodtabb. Inkább kisgyermekes családoknak ajánlanám.
Zakynthosról sokat nem írok. Itt a nevem alatt találsz egy nagyon részletes beszámolót. Mi a Villa Kambasisban voltunk. A Blue Waves minőségibb szállás közel a széles, homokos parthoz. Kicsit távolabb a központtól. Bármelyiket választod, jó döntés lesz. A Holiday Lines remek! A busz osztályon felüli.
Lefkadáról és Thassosról nem tudok nyilatkozni, de szerintem bármelyik mellett döntötök, nem fogtok mellé.
Gudli,Pargan sajnos nincs már Apollonos hely,Zakit most nézem,de a hosszu buszos út miatt nem nagyon vállalnák a többiek,pedig egész jó lehet (HolidayLines),a többi helyen is már amiket kinéztem ott nincs hely csak másik szállásokon,ezeket megbeszéljük melyik tetszik a többségnek.utána meglátjuk.Igaz Kefalonia az álom de az talán jövőre nászútnak...
Keltor! Szerintem zakyinthosi út miatt nem kellene aggódnod. A Holiday a lehető legrövidebb idő alatt visz le és nagyon kényelmes busszal utazhatsz. Kefalóniára ugyan ilyen hosszú lesz az út. Lefkada, Thassos sem lesz rövidebb idő. Ha az utazási idő aggaszt, akkor neked Nei Pori a megfelelő úti cél.
Ja a Jón szigetek nem közel vannak MIvel arra járunk tudjuk hogy mennyi idő az ut. De megéri .olyan nézegetösen lazán szoktunk menni igy az az 1500 km eltelik ugy hogy nem tehernek érezzük. sose gondolkodtam azon hogy a határ közelébe menjünk. Parália olimpic beach..... A nejem volt egyiken és nem érezte jol magát egy pár nap után. Igy mindig kalandosabbakat keresünk.ez évben is igy lett Kefalonia.A Holéday buszai jók De aki nem a buszhoz van szokva semmi nem lesz jó
Igen, igaz, messze van, de nem tudom, én még sosem gondolkodtam el ilyesmin, hogy valahova azért ne menjek el, mert messze van... akkor a Balcsira kell menni.. bár valakinek az is messze van. Mivel én nem vezetek ilyen nagy úton, a repülőtől fosok, így marad a busz. Törekszem arra, hogy ahova csak lehet busszal eljutni, oda eljussak.
Most idén Zakynthos:) Pont teszek rá, hogy messze van! De ott leszek! Élni kell a lehetőségekkel...
Zakynthos is gyönyörű megéri a buszozást! A navagói öbölre gondolva most is kiráz a hideg fentről nagyon szép már csak ezért visszamennék mégegyszer. Sokan szenvednek a buszozástól mi nagyon elvagyunk nem szenvedünk tudom, hogy így juthatok el sok szép helyre. Ez szerintem fejben dől el rá kell készülni és ennyi.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy járt-e már valaki Kalamakin a Babis stúdiókban? (Kartago Tours) útja. Személyes tapasztalat a szállásról? Kalamakira átmentünk már 2 éve, akkor tetszett meg nagyon, és most oda megyünk augusztusban. Esetleg jó éttermet tudtok ott ajánlani? előre is köszi aki válaszol üdv. Emi
Krinas: tavaly voltunk, egyszerűbb berendezésű szobák, de teljesen jó volt, medence mellette bár, ABC 5 méterre, főutca 3 perc séta, part 4 perc séta. Nekünk tetszett.