Sziasztok, fakultatív árak engem is érdekelnének meg az,hogy mit ajánlotok,hova érdemes elmenni mindenképpen. 10 napot leszünk kint,2 gyerekkel,kocsival. Mennyire beszélnek magyarul kint??
Melyik városban éri meg szállást keresni ha kifejezetten jó homokos közeli partra vágyik az ember,mert irodával főként Nidriben szállás,de hallottam itt nem olyan jó a part illetve a szépek messzebb vannak...?
Homokos part nemigen van Lefkadán. Nagy távolságok nincsenek, mint pl. Kefalónián, de azért itt is lehet szerintem egy nyaralás alatt félezer km-t tenni az autóba. Az én tervem, szállás talán Kalamitsi faluban. Aztán ha ott nem jön össze, akkor valahol Első számú strand célpontok: Milos, Agiofili, Porto Katsiki, Agios Nikitas, Agios Ioannis, Kathisma, Megali Petra-Kalamitsi, Kaminia, Pefkoulia, további Vassiliki, Lefkadaváros, Nidri, Exanthia, Karya, Prof. Ilias, Englouvi, Vafkeri, Meganisi sziget magánúton, Ill. hajókirándulás Kastos-Kalamos. Plusz jó lenne kipróbálni Kathismán a paragliding-ot Nincs még napra tervezve, de minden, ami belefér...
Ajaj...most jött elő egy ujabb probléma...nekünk mivel én tudok uszni egyedül...lassan mélyülő homokos part kéne,de az apró kaviccsal sincs baj,de lassan....
Nekünk Vasilikiben volt 3 hétig a szállásunk. Ott lassan mélyülő, homokos a part.
Mivel maga a sziget nem nagy, így kocsival szinte minden nap lehet menni más partokat felfedezni, nem nagyok a távolságok.