Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23647 Üzenet linkje2007-03-25 17:12:06 

Szia Kissa! Köszke a választ kicsit megnyuktattál, mert ha nem közvetlenöl a másik építményt látod hanem mást is egykicsit (hegyek, füvesrész),sokkal jobb az ember hangulata .
A szunyogokat sajnos már ismerem Görögországban eléggé harapósak. Üdv. Lukréccia

# 227
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23888 Üzenet linkje2007-03-28 12:26:11  Válasz a #22845. hsz-ra Előzmény #22845

Szia ! mi 2005 szeptemberében voltunk Stavroson a George apartmanban.Igen a kép nagyon szép a külsö részröl! Mi pont az udvar felöli részen alul a legelsö szobában 6-osban voltunk.Hát a kilátásról csak annyit hogy a tulajnak ott van a kacsafarmja icon_evil.gif Nembeszélve a kakasról aki este is kukorékol icon_biggrin.gif Aztán az udvari wc a másik látnivaló ,ezenkivül csak házfalakat látsz. Ha lehetöséged van rá az utca felöli szoba valamelyikét próbáld megszerezni mert onnan valóban a tengerre látsz .Igaz elötte elhanyagolt magas füvel benött telkek vannak de azért szebb a látvány mint eggy baromfi udvar icon_sad.gif
# 228
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23931 Üzenet linkje2007-03-28 18:49:33  Válasz a #23888. hsz-ra Előzmény #23888

Szia Nagyéva! Köszi a hozzászólásodat. Ebben a nézetben eléggé hasonlít a tavalyi SATRI-n lévõ appartmanhoz. Kicsit a kakas és az egyéb állatfajta jelenléte elszomorít de hátha sikerül vállogatni az appartmanok között. Mi amikor Polichronon voltunk idõben érkeztünk és megmutattak három lehetséges appartmant is , választhattunk. Majd ide is igyekszünk hátha sikerül.
# 229
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23992 Üzenet linkje2007-03-29 13:42:00  Válasz a #23931. hsz-ra Előzmény #23931

Ha válogathattok az jó dolog icon_smile.gif Mi utazási irodával mentünk és mindenkinek beosztották a szobát tehát nem volt választási lehetöség.Egyébként az apartman jó helyen van .Habár nagy távolság nincs Stavrosban mert szerintem elég kicsi hely.
# 230
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23997 Üzenet linkje2007-03-29 13:57:47  Válasz a #22277. hsz-ra Előzmény #22277

Szia Dani icon_biggrin.gif Szerintem Stavros nem "kisváros" icon_exclaim.gif Stavros eggy nagyobbacska falunak felel meg szerintem.Voltam már ott de eléggé elhanyagolt helynek láttam .Valszeg városkát szerettek volna belöle de valami miatt félbeszakadt.Nagyon sok helyen találtam olyan részt ahol gazdátlanul elhanyagolt térkövel burkolt placc maradványai vannak.Szép az ó falu felfelé az emelkedön ,és a kilátó nyujtotta panoráma ,talán csak ez a része és a föutca ami hangulatos .
# 231
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24035 Üzenet linkje2007-03-29 17:47:46  Válasz a #23992. hsz-ra Előzmény #23992

Szia Nagyéva!

Mi Polichronon a Neckermann utazásiirodával voltunk, ennek ellenére felajánlották a lehetõséget.(Bár lehet,hogy a telepített idegenvezetõ jóindulatán is múlik a dolog) Mondjuk az is jó ha az a szegény túrista jó helyen van elszállásolva, de mi fõleg a napfényért és a tengerért járunk már évek óta vissza Görögország különbözõ pontjára. mert ha a Balcsit céloztuk meg ott tuti, hogy rosszidõ volt egyhétig ami ide nem volt soha jellemzõ. Remélem nem csalódunk nagyot az apartmannba köszi az infókat . Várom az újabb hozzászólásodat!

# 232
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24044 Üzenet linkje2007-03-29 20:13:04  Válasz a #23997. hsz-ra Előzmény #23997

Kalimera icon_lol.gif
jó megfigyelés ,tényleg halászfalu, de szép hely icon_wink.gif

# 233
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24131 Üzenet linkje2007-03-30 18:06:57 

Sziasztok!

Ide is beírom,hátha?! icon_rolleyes.gif

Járt már valaki az Alexandros apartmanban?
Esetleg kép is lenne róla? icon_wink.gif

Nagyon megköszönném elõre is!

# 234
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24357 Üzenet linkje2007-04-02 11:59:43  Válasz a #24035. hsz-ra Előzmény #24035

Szia lukrécia icon_biggrin.gif Ebben tökéletesen igazad van !mi is ezért utazunk görögországba icon_biggrin.gif Csak én és a párom megtoldjuk még turázással is.Stavros összes utcáját ,a hegyekbe felkuszó összes ösvényt ,a tengerpartot a lehetö legtávolabbi helyig icon_eek.gif szeretjük felfedezni.Szal mi nem csak a tengerpartot vesszük célba hanem az egész környéket felfedezzük eggy-eggy út során.PL Stavrosban eggy ilyen túra során elkapott az esö ami ott akkor majdnem naponta megvolt icon_wink.gif Be áltunk eggy fa alá védelmet keresve ,mit látunk,az addig békésen legelészö öszvér is ezt a fát nézte ki magának ,és szépen besorakozott mellénk icon_biggrin.gif Kicsit megijedtünk hogy most mi lessz de ugy nézett ki a végén hogy tudatosan választotta a mi társaságunkat ,mert mellénk szegödött.Egészen az elsö házikóig elkisért aztán szomorú szemekkel visszafordult.Ja és még valami Stavrosban falkákba járnak a kutyák ami eléggé ijesztö mert szinte rátapadnak az emberre .Azt mondják hogy nem bántottak még senkit . icon_confused.gif
# 235
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24508 Üzenet linkje2007-04-03 12:36:01  Válasz a #24357. hsz-ra Előzmény #24357

Szia nagyéva! A túrázás nálunk a férjem mániája, így õ elmegy barangolni
én meg napozok és fürdök. De ebbõl semmigond ezt már így szoktuk meg. Azt ,hogy gyakrabban esik az esõ azt már eszrevettem SARTI-n is, de ott nem tartott sokáig remélem itt sem. A kutyusok külünösebben nem zavarnak, mert mi is foglalkozunk tenyésztéssel(német juhász) így mi biztosan másképpen viszonyolunk hozzájuk. Ti az idén merre mentek nyaralni hátha én is tudok segíteni pár jó infórmációval (ha jártam már ott) ahogyan Te tetted nagyon jól esett .

Kösz Lukréccia

# 236
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24587 Üzenet linkje2007-04-03 20:12:08  Válasz a #24508. hsz-ra Előzmény #24508

Szió!Hááááát mi még hezitálunk icon_rolleyes.gif Mert a párom foglalkozása miatt nem tudunk elöre tervezni.Eddig utazás elött kb 3 héttel tudtuk hogy most mehetünk icon_sad.gif De én lelkesen keresem addig is a jó helyeket :shock:Tavaly Pargára sikerült igy eljutni,2005-ben Stavros.2004 Spanyolország Salou icon_cool.gif Most KOrfu lenne a cél azonbelul Tolo ,vagy Polichrono a Chalkidikin.
# 237
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24673 Üzenet linkje2007-04-04 20:10:27  Válasz a #24587. hsz-ra Előzmény #24587

Szia nagyéva! Ezek a helyek amiket felsoróltál az mind remek. Mi KORFUN voltunk Benicesben remek volt. Tudod a szigetek az igazi GÖRÖG kultúra és az emberek is sokkal barátságosabbak mint a szárazföldön. Polichronon is nagyon jól éreztük magunkat nagyon jó volt az appartman tagas közel a tengerhez és a központhoz. Mondjuk ott voltunk utóljára négyen, mert a nagyfiam közölte,hogy Õ inkább itthon marad mert a kutyái és a szerelem nem várhat, egy kicsit fáj de ezaz élet rendje. Na nem érzelgõsködök mert most jó és szép dolgokról "beszélgetünk" Szerintem Görögorzság jól van kitalálvá.

Üdv: Lukréccia

# 238
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24983 Üzenet linkje2007-04-07 15:55:24  Válasz a #24673. hsz-ra Előzmény #24673

Igen én is igy gondolom icon_biggrin.gif Görögország tényleg naon jól ki van találva icon_lol.gif Tudod a gyermekekkel az a helyzet ,hogy mikor már beindulnak a hormonok már saját maguk vágják el azt a bizonyos köldökzsinórt icon_sad.gif De ez mindenkinél igy történik icon_rolleyes.gif Én is kicsit bántónak vettem ezt a leszakadást de rájön az ember lánya ,hogy ö is valahol elindult az önállóság rögös útján icon_exclaim.gif Meglátod hogy kettesbe több idö jut egymásra a nyaralásnál ,és ha hazajöttök azt fogod mondani "huuu de jó volt " icon_wink.gif Nálam ez igy történt 3 gyermek elszakadása megtanitott icon_cry.gif de azt mondom hogy gyermekek nélkül igazi a nyaralás mert ez az 1-2 hét csak neked van icon_exclaim.gif
# 239
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24989 Üzenet linkje2007-04-07 18:18:23  Válasz a #24983. hsz-ra Előzmény #24983

Szia nagyéva! Nagyon igazad van abban amit írtál a gyerekek elszakadásáról.Mondjuk nekem azért még van egy kis vigaszom mert a kissebbik csemete még jön velünk. De azért titkon valahol lehet,hogy én is vágyom a kettesben eltöltött napokra a párommal. Szerinted merre kellene majd indulni nekunk júliusban, mert most is úgy mint tavaly kifogjuk a Török vendégmunkás hazaáramlását. Röszkénél 6 órát álltunk!!
Mi Románia felé gondolkodunk, Nagylaknál át és aztán a legrövidebb úton vissza Szerbiába. Ha van valami tipped kérlek oszd meg velem .
Köszi!! Üdv Lukréccia

# 240
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25007 Üzenet linkje2007-04-07 21:27:04 

Sziasztok!! Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok !!

Üdv. Lukréccia

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu