Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 7186
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239235 Üzenet linkje2016-06-01 07:26:58 

István! Itt nem sz@rnak le senkit, csak venni kell a fáratságot és visszaolvasni pár oldalt mert vannak olyan dolgok amiket már kismilioszor leirtunk. Ha egy apartmannal kapcsolatban nem kapsz választ akkor valoszinüleg az olvasok közzül nem járt benne senki. Idei árakrol még korai kérdezni mert még nem sokan jöttek vissza, a környéket meg megnézheted a Google Earth segitségével.
# 7187
Stomi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
52 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239247 Üzenet linkje2016-06-01 11:16:52  Válasz a #239225. hozzászólásra Előzmény #239225

Kedves Larik !

A nyüzsi tapasztalataim szerint nem jellemző a településre.
Emlékeim szerint kifejezetten pékség nincs,viszont az üzletekben kaphatóak friss pék termékek.Különösen finom a nagy hamburgerzsemlére hasonlító buci.
Az árak teljesen elfogadhatóak,nem drágább mint a Balaton.
Autót is tudtok bérelni a Smart Rentals-nál ami a part menti úton található.
A part mentén kb 10-15 perc alatt át tudtok sétálni Laganas-ba.Út közben pedig az általad említett homokos,sekély partot is megtaláljátok a kikötő után.
Agios Sostis-on nagyon ajánlom a Syrtaki éttermet.Lehet náluk svédasztalos ebédre vagy vacsorára befizetni akár alkalomszerűen is.Nagy a választék,nekünk bejött ! icon_smile.gif

# 7188
Larik
Aktív fórumos
Aktív fórumos
168 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239276 Üzenet linkje2016-06-01 21:13:38  Válasz a #239247. hozzászólásra Előzmény #239247

Kedves Stomi! Nagyon szépen köszönöm az infókat! További szép estét kívánok!

Üdv: Klára

# 7189
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239282 Üzenet linkje2016-06-02 08:20:56 

Sziasztok!

Szerintem Agios Sostis kimondottan csendes, nincs semmi. Talán 2 üzlet, ahol a péksütemény a buci féle meg fánk. Étterem kb 4 ha jól emlékszem és van egy bár is, ahol viszont nem jártunk. A Syrtaki-t én is nagyon ajánlom, akkor volt ott egy magyarul beszélő pincér is, aki nagyon jó fej volt. Laganasba való átjutás. Hááááááááát, az a 10-15 perc szerintem nagyon húzós, főleg kisgyerekkel és csak a víz melletti ösvényen, amit néha el is lepett a víz, néha járhatatlan volt. Körbe pedig szerintem van vagy 40 perc is, ha nem több. A part lassan mélyülő és inkább olyan kemény homok. Néha hinaras, de az előfordul máshol is.
Nekem mindenesetre Laganas jobban bejött, ezért másodszor inkább ott nyaraltunk. De ez az én személyes véleményem.

# 7190
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239298 Üzenet linkje2016-06-02 22:43:12 

Osztom Dettix véleményét. A fiatalok mind átjártak Laganasba strandolni és szórakozni. Agios S. nagyon csendes.
# 7191
Istvan32
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239344 Üzenet linkje2016-06-04 23:26:55 

Tisztelt gtunde!
Hát pedig nekem nagyon úgy tűnt, ha mégsem, akkor elnézést kérek.
Nyilván a tavalyi árak is megfelelő támpontot adtak volna, de olyat sem kaptam. Pl. nagyon érdekelne mennyi volt tavaly a quad bérlés, alap élelmiszerek, pita stb.
Ha senki nem volt a szálláson, akkor ez van. Én kb fel vagyok készülve, hogy nem lesz jó szállás, amit furcsállok, mert eddig kb görögben csak normális, lelkiismeretes szállásadókkal találkoztam.

# 7192
Tothneni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239359 Üzenet linkje2016-06-05 19:45:46 

Valaki volt már a Gina apartmanban (Agios Sostis)?
# 7193
Csillag77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239378 Üzenet linkje2016-06-06 09:45:53 

Sziasztok!

Borzasztó problémával küzdünk, nem tudjuk eldönteni idén merre menjünk nyaralni. Autóval mennénk, július közepétől, 2 gyerekkel (4,6 év). Tavaly Kefalónián voltunk, nagyon szép volt, nyugis, fantasztikus sziget. Az utat egyhuzamban nyomtuk le, benne volt egy komplekésés is, úgyhogy tranzitszállás nélkül soha ilyen messzire!
Gyerekek miatt kb 1500 km a határ, tehát ami szóba jöhet, az Kefalónia (megint), Zakynthos, esetleg Skopelos. (Corfu, Lefkada, Parga, Thassos, Chalkidiki, Pelion nem rúghatnak labdába)
Aki nagy tapasztalatokkal bír, és régóta járja már autóval a környéket, esetleg mindhárom helyen volt már, tudna nekünk segíteni? Skopelos hátránya, hogy amint nézegettem igen drága a komp (pedig ez lenne a legközelebb), Kefalóniával az a probléma, hogy ott már voltunk, és az ember újat szeretne, Zakynthos pedig egy bulisziget, kisgyerekkel kifogni valami bulis fiatalokat, meg a zsúfolt strandokon szűkölködni nem a legjobb kikapcsolódás....teljesen tanácstalan vagyok, pedig már foglalni kellene szállást, mert itthon maradunk:)
Köszönöm a véleményeket!

# 7194
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239417 Üzenet linkje2016-06-07 10:47:59  Idézet innen: #238821

Istvan32 írta:
Sziasztok!
Mi aug. 12-től egy hétre megyünk Alykanasba a hotel letsosba.
Valaki tudna mesélni a környékről és az árakról, hogy kb mire lehet számítani?
Köszönettel: István

Szia István!
Egy régebbi utazótól ezt találtam.
"Néhány tapasztalatot, tanulságot hadd osszak meg Veletek:

- netezni a hotel környékén lévő bárokban lehet, de ha szerencséd van, akkor az erkélyen is tudsz, ha beütöd az egyszer megszerzett kódot,
- ha többen mentek, s egy vagy két szobát foglaltatok, érdemes a portán a megérkezéskor harcolni azért, hogy egymás mellett legyetek (sajna nekünk a három szobából egyet jó messze, más emeletre adtak, s kellett egy kis „határozott fellépés”, hogy ebbe ne törődjünk bele!),
- a Hotel felújított, kulturált, egyszerű, és tipikus görög hangulatú, a légkondiért sajna külön kell fizetni (mi nem bírtuk volna ki nélküle, amúgy 50 euro egy hétre),
- az elektromos szúnyogriasztó jól jön, mert akadnak éjjelente szúnyogok,
- a Letsosban a reggelik eléggé egyhangúak voltak (feta, kenyér, virsli, dzsemek, paradicsom), a félpanziós vacsoráknál már nagyobb a választék: mindig van egy húsmenü, egy tésztamenü és egy vega menü, amikből büféjellegű a kínálat),
- érdemes programokra menni, barangolni, s szétnézni a szigeten - a szárazföldön bérelt autóval, az öblökben pedig vagy szervezett max. 60 fős hajóúton (nekünk pozitívak az élményeink a helyi szervezésű kirándulásokkal kapcsolatban!), vagy béreltek mororcsónakot (ebben elég lazák a helyiek, sógoromat 10 perces „minikurzus” alatt megtanították profin vezetni:)
- a part homokos, s kevesen vannak (ez meglepő!), a tenger kristálytiszta, de érdemes napernyőt venni/bérelni annak, aki nem bírja a totális kánikulát."

# 7195
Mildi87
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239447 Üzenet linkje2016-06-08 09:09:34 

Sziasztok!

Zakynthos fővárosából nem tudja valaki, hogy honnan indul helyi járatos busz Laganasba?

# 7196
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239500 Üzenet linkje2016-06-09 07:37:33  Válasz a #239447. hozzászólásra Előzmény #239447

A kikötővel szemben van egy buszmegálló, mi ott szálltunk fel.
# 7197
Mildi87
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239501 Üzenet linkje2016-06-09 08:05:41  Válasz a #239500. hozzászólásra Előzmény #239500

Köszönöm icon_smile.gif

A lényeg, hogy közel van a komphoz.

# 7198
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239642 Üzenet linkje2016-06-12 23:05:54 

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy Tsiviliből Agios Sostisba tömegközlekedéssel hogy lehet eljutni ? A lányomék Tsivilibe nyaralnak június végén és szeretnének átmenni a Teknős szigetre . Előre is köszönöm , ha tud valaki hasznos infót! icon_smile.gif
# 7199
HellaszSzerelmesei
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239648 Üzenet linkje2016-06-13 05:52:18 

Sziasztok!
Mi szeptember elején megyünk argassi-ba a Krinas stúdióba. Valaki esetleg járt már ebben az apartmanban? Argassi is olyan bulizos hely mint Laganas vagy csendesebb? Időjárás miatt nem nagyon aggódom, de szeretnék megerősítést hogy ne legyenek kétségeim. Argassinak van kikötője? Milyen a strandja? A sétáló/ vásárló utcája elég nagy? Köszönöm a válaszokat! icon_smile.gif

# 7200
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239650 Üzenet linkje2016-06-13 08:43:15 

Szia!
Mi laktunk a Krinasban teljesen megvoltunk elégedve jó kis apartman. Argassi csendesebb de azért van élet a partja elég keskeny kikötő nincs nagyon jó kiinduló pont a főváros is közel van nekünk nagyon tetszett.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 479 480 481 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu