Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 736
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23839 Üzenet linkje2007-03-27 17:31:16  Válasz a #23582. hsz-ra

Szia Katus
Ti melyik apartmanba mentek?

# 737
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23860 Üzenet linkje2007-03-27 21:12:04 

Szia Rebeka!
Pár lappal ezelõtt,már belinkeltem a Román oldalt,ahol Nei Poriról van videó.De nemcsak Nei Pori ,hanem a környék látnivalóiról is. icon_razz.gif
https://www.neipori.ro/
[/url]
Mindenképp érdemes megnézni icon_razz.gif
Katus

# 738
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23861 Üzenet linkje2007-03-27 21:14:50 

Szia Márti!
Mi a Fotini házba megyünk.Júni 30-Júli 07-ig.Bár lehet még hosszabbítást kérünk icon_wink.gif
És Ti hová foglaltatok és mikorra?
Katus

# 739
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23862 Üzenet linkje2007-03-27 21:20:17 

Üdv Zeusz!
A helyzet az,hogy csak gyüjtögetem a propektusokat.Nincs jelentõsége annak, hogy idõben nem katam meg. icon_confused.gif
Mi is befizettük januárban az utat,és sokkal olcsóbb volt mint a többi iroda által felkínált út./Szállás/. icon_razz.gif Ezért döntöttümk a Dias Zeusz mellett.
Nei Pori egyébként szerintem egyre drágább lesz,mert a tavalyi árhoz képest majdnem a duplájárért kínáltak szálláslehetõséget az irodák.Mindenesetre kinézünkaz utazáskiállításra hátha találok valami érdekeset,és lesz prospektus is bõven icon_wink.gif icon_razz.gif
Katus

# 740
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23914 Üzenet linkje2007-03-28 15:07:29  Válasz a #23861. hsz-ra Előzmény #23861

Szia Katus
Mi júli 07-tõl megyünk de a Sotiriába.
Azért is kérdeztem mert még senkit nem olvastam,hogy ebbe menne.
Te tudsz róla valamit?
Bea mindíg nyuktat,hogy jó lesz ez!

# 741
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23946 Üzenet linkje2007-03-28 20:03:12 

Szia Márti!
Sajnos semmit nem tudok a Sotíriáról,de ha a Bea mondja hogy jó lesz akkor biztos lehetsz benne.Mert Õ ismeri az apartman-házakat.
Nagyon rossz egyik ház sem lehet,mert nem túl régi nyaralóhely Nei Pori.
Így nagyon ,,lelakva" talán nincsenek a házak.Az interneten sincs róla info,pedig kerestem icon_rolleyes.gif .Szerintem sem lesz semmi gond.Ha a Diasnál fizettetek be,akkor meg gondolom,hogy az ár is elfogadható.Mert nekik az ajánlataik magasan jobbak voltak a többi irodához képest. icon_wink.gif
Sajnos csak integetni fogunk egymásnak,mert Ti éppen akkor érkeztek amikor mi indulunk,legalább is valószínüleg. icon_mad.gif
Már több ízben nyaraltok Görögországban? Nei Pori biztos fog tetszeni icon_razz.gif
Szép helynek tûnik,és árban sem rossz és nem utolsósorban a sok-sok látnivaló a környéken.Meglátod SZUPER lesz!!!! icon_wink.gif icon_cool.gif icon_razz.gif
Katus

# 742
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23952 Üzenet linkje2007-03-28 20:36:49 

Márti!
Én is azt néztem, hogy úgy váltjuk egymást, mint tavaly mi a Katusékkal. Itt derült ki, hogy éppen tõlünk kérdezték meg merre is kell menni az apartmanhoz. icon_lol.gif
Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de számomra a szállás minõsége annyira fontos, hogy legyen tiszta, legyenek benne a legfontosabb dolgok, lehessen pihenni. Tavaly szerencsénk volt, a másoknál elõforduló gondok nálunk nem voltak érzékelhetõk. Igazából nekünk még soha nem volt olyan szállásunk amivel elégedetlenek lettünk volna. Nyílván ha valami különlegesre vágynánk olyat keresnénk és azt meg is fizetnénk. Van ilyen szállodánk M.o.-on, bevállt. Annyit fizetek 2 éjszakáért mint Görögországban 1 hétért, de még mindig nem drága. Na de akkor és ott én mást keresek. Görögországban a cél: legyen hol aludni és kész. Sokat nem akarok én a szálláson lenni, esténként pedig ott a terasz, szerencsés esetben a jóbarátok.
De el tudok olyan helyet képzelni, ahol azért reklamálnék, de ha Bea, aki ismeri a helyet, azt mondja ne izgulj akkor nincs gond.

# 743
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23955 Üzenet linkje2007-03-28 21:04:29 

Lehet, hogy nem ide tartozik, de õszintén, mit vár az ember egy apartmantól. Legyen tiszta és tudjak kényelmesen aludni. Ennyi.
Én tavaly meglepõdtem a szállásunk szerény berendezésén, de mire letelt a két hetem rájottem, hogy pont ennyi kellett.
Mivel Nei Pori viszonylag új, ezért a szállások is korszerûbbek lehetnek.
Szerintem semmi ok az aggdalomra.

# 744
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23958 Üzenet linkje2007-03-28 22:10:10 

Nekünk sem voltak gondjaink az apartmanokkal,sõt.....Ha valaki járt már Görögországban az tudja hogy nagyjából hasonló felszereltségû és kialakítású studiókról , illetve apartmanokról van szó.A domestost meg én is mindíg viszem magammal. icon_wink.gif Sajnos a nagyobb gondot még mindíg a csatorna ,,szûk" keresztmetszete icon_redface.gif okozza,legalább is nálunk.De végül is,meglehet szokni icon_confused.gif icon_confused.gif
Ami a minimum,fürdési és alvási lehetõség.Bár az utóbbit ilyenkor ki is kellene hagyni icon_wink.gif Nem????
Katus

# 745
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23959 Üzenet linkje2007-03-28 22:12:17 

UI:
Mit tudtok Beáról???Szabit vett ki?És ki engedélyezte neki? icon_wink.gif
Katus

# 746
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23972 Üzenet linkje2007-03-29 10:02:06 

Ami az apartmanokat illeti, én még nem hallottam rosszat róluk!
Tavaly a Thassos házban voltunk, 3 ágy és egy akasztós szekrény, na meg a szokásos "kellékek"!
De teljes mértékben meg voltunk vele elégedve, és a tisztaságra sem volt panasz, igaz lehet csak azért mert a "tulaj" különösen aranyosnak talált minket! :$
Mi úgy oldottuk meg a szekrény gondot, hogy az 3. ágyra voltak kipakolva a tiszta ruhák...Lehet hogy ez egy rendmániás embernek nem megfelelõ, de ott nem vártunk vendégeket! icon_smile.gif
Amire mindig ügyelni kellett, hogy az apartmanok elõtt lévõ zuhannyal és slaggal le kellett mosni a lábat és a matracot, mivel a bevitt homoktól koszos lett az apartman és könnyen eltömítõdött a lefolyó.
Fürdést illetõen, szinte minden apartmanházban a nap energiáját használják a melegvíz elõállításra, így annak jut melegvíz aki gyorsabb! icon_smile.gif
Volt rá példa hogy 9-10 órakor(este) már csak jéghideg víz volt...De ezen mi is csak röhögtünk! icon_smile.gif

# 747
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23984 Üzenet linkje2007-03-29 13:21:27  Válasz a #23946. hsz-ra Előzmény #23946

Szia Katus
Még nem voltunk Görögbe így Nei P.-ba sem . Ezért vagyok ennyire izgatott és mindent tudni akarok mire indulunk. Eddig Olaszba és Horvátba jártunk.
Talán integetni sem tudunk mert kb.11-re akarunk leérni, gondolom ez jó idõpont, elintézni a papirmunkát és hátha Bea visz a szállásra.
Minden esetre nagyon-nagyon várjuk, heten megyünk egy 2 szobás és egy 2 fõst foglaltunk a Diasnál, az árai valóban elfogathatóak., ill. a legjobbak voltak más irodához képest.

# 748
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23985 Üzenet linkje2007-03-29 13:24:58  Válasz a #23972. hsz-ra Előzmény #23972

Én ettõl félek,hogy csak akasztós szekrény lesz és nem tudunk elpakolni.
2 hétre azért kell ruha, pláne a 11-éves unokám 3x annyit hoz mint a felnõttek.
De majd csak lesz valahogy!

# 749
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23988 Üzenet linkje2007-03-29 13:34:57  Válasz a #23952. hsz-ra Előzmény #23952

Szia Rebeka
Valószinû,hogy egész nap nem leszünk a szálláson, mert vagy a parton vagy kirándulunk valamerre.
Tudom,hogy ennyi "pénzért" mit várjon az ember! csak annyit,hogy tiszta és elfogadható legyen, nekem kell a konyha mert a családom nagy étkû és mindíg nem megyünk tavernába .
Idehaza mi is szállodába szoktunk menni de az is egy más helyzet.

Csak azt furcsálom,hogy ezt az apartmant még senki nem írta,hogy ide menne?! mint a többi beszámolóknál.
A Beától tudom, de lehet,hogy az iroda is mondta,hogy csak a harmadik emeleten vannak nyaralók az is csak 5 apartman.
Alattunk helyi lakosok laknak.

# 750
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23989 Üzenet linkje2007-03-29 13:37:57  Válasz a #23988. hsz-ra Előzmény #23988

Még lehagytam,hogy mivel helyi lakosok vannak alattunk a két emeleten ezáltal gondolom,hogy ez a ház kicsit régebbi lehet mint a többi apartman , ami csak a nyaralóknak lett építve!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 49 50 51 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu