Mi csütörtökön utazunk Zakynthosra. Agios Sostis településen kaptuk a Gina apartmant, aztán az IBUSZ -nál ma közölték, hogy átfoglalják a helyet a Tony apartmanba, mert a busz nem tud bemenni az apartmanhoz, és nem akarják, hogy túl sokat gyalogoljunk a csomagokkal. Először még ránk bízták, hogy akarjuk-e az új helyet, aztán közölték, hogy nincs választás, minden buszos utast átfoglalnak. Szóval úgy tűnik, hogy még az utolsó pillanatban is minden módosulhat. A módosításba pedig -- mint utólag kiderült-- a tombolásoknak nincs beleszólása. Nekünk is csak azért volt első körben lehetőségként felajánlva a választás, mert első olvasásra az ügyintéző nem jött rá, hogy tombolások vagyunk (ezt ő mondta). Aztán majd kiderül, ha odaértünk, hogy tényleg jobban jártunk-e. Szóval a tombolával semmi sem biztos.
Minike melyik irodában voltál, megkérdezhetem? Mi tavaly Krétát kaptuk. Meglepődtem Krétán meg Rodoszon, mert ott alig van apartman. Ha azt kapjuk ám legyen.
Úgy tudom hétfőn legkésőbb kedden lesz eredmény Jucy nekem teljesen mindegy merre megyünk Megyünk egyet július 4 dikei héten és megyünk egyet augusztus 1 jei héten úgy hogy idén megint kicsit sűrű lesz a nyár Na legalább a Gyerekeket elküldtétek nyaralni. amúgy örülnék a ha újra kréta lenne talán a két turnusból egyszer meg is kapjuk amúgy minden apartman ellenőrzött az ibusznál teljesen mindegy hova foglalják át mert mindegyik ugyan olyan jó. Nem egy No name utazási iroda ahol benne van, hogy egy szar helyet kapnál ahol potyog a vakolat és tisztaság se lenne jó. úgy hogy no para rossz apartmant nem adnak oda
átfoglalják a helyet a Tony apartmanba, mert a busz nem tud bemenni az apartmanhoz, és nem akarják, hogy túl sokat gyalogoljunk a csomagokkal.
Aha... És akkor nyilván nem is értékesítik azt a szállást, nehogy valakinek túl sokat kelljen gyalogolnia. Meg ezt nem is tudták előre. És ott a környéken olyan helyes kis platós autó sincs, ami bevinné a csomagokat. Az eddigi egyik legmókásabb magyarázat, amit hallottam szálláscserére.
Sziasztok!
Mi aug. 8.ai héten megyünk tombolával, kizártuk törököt, meg bulgáriát, tavaly Krétát kaptuk, hihetetlen jó volt. sorsoltak már vkinek repcsi-hoteles utat?
Már nagyon izgulunk mi lesz.
Sziasztok!
Mi most megyünk először Tombolával nyaralni sőt eddig éveken át más utazási irodával utaztunk így IBUSZ-nál semmi tapasztalatunk.
Aki eddig volt már tombolával mesélne nekem kicsit hogy milyen volt a szállás, messze volt a tengerpart stb.
Mi július 25-i héten utazunk repülő+apartman.
Velünk jön a másfél éves kislányunk is aki most először ül majd repülőre szóval nálunk most nagy az izgulás minden tekintetben
Kedves Vero!
Mi voltunk már tombolával,de nem nagyon tudom neked elmesélni,hogy milyen volt a szállás,és milyen messze volt a part.Mert az akkori az volt.Idén meg nektek és nekünk is kb. az egész prospektus lehet.Tehát bármelyik apartman,ami a prosiban van(ha nem zártál ki semmit).És ezek bármilyen messze lehetnek a parttól.Szóval a kérésed kissé értelmezhetetlen ebben a formában...de ne izgulj,biztosan jó lesz...