#2400512016-06-26 02:18:31 Válasz a #240002. hozzászólásra
Ezek szerint nem Skalaban vagy, Nagyfotós, mert ott 2 éve minden tavernában és bárban hatalmas TV-ken, kivetítőkön nézték a BL-döntőn a Real Madrid győzelmét
Sziasztok! Július 8-án megyünk Lourdasba. Volt esetleg valaki közületek ott? Mennyire "bababarát" hely? Egy 5 éves és egy 3 hónapos gyerkőcökkel megyünk?
Kőszi a válaszokat!
Sziasztok.. Van e valaki aki ezen a heten, vagy jovo heten autoval menne haza Gorogorszagbol, es elvinne engem es a kiskutyam (csivava) Magyarorszagra? plusz egy borond.. Kefaloniarol mennek, de at tudok menni komppal Kyllinbe, vagy megbeszeles szerint mas kikotovarosba. A teljes hazaut uzemanyag koltseget es az utdijakat is fizetem.. Koszonom elore is. Timi
nekünk hogy volt net kint igy használtam minden nap tervezésre,s ami olyan volt okos telivel lefényképeztem igy ha kellett csak azt vettem elő.lehet van egy kinti autos térképem amit kint adnak émn is kaptam emailballehet el tudnám küldeni de nem itt Gmailem van.
#2401822016-06-29 09:32:23 Válasz a #240177. hozzászólásra
Szerintem autóstérképet mi is kapunk majd a kölcsönzőben. Van egy szuper navi programunk is, de mégsem használható jól, mert a települések nem latin betűkkel vannak feltüntetve. De a Google mapsrol itthon letöltött kefalonia térkép szerintem jó lehet.
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi hogy a Pessada-ból (Kefalónia )tartó kompra Ag.Nikolaos-ra (Zakynthos) mennyibe kerül a jegy oda-vissza személyenként és egy kismotor? ..vagy egyáltalán motort átlehet-e vinni egyik szigetről a másikra vagypedig engedély kell rá?
#2402332016-07-01 05:44:20 Válasz a #240231. hozzászólásra
Robihal!A motorokat nem engedik át a kölcsönzősök ,azt mondják ,ha baj van nem tudnak segíteni.Mi azért átmentünk velük.És Murfy törvénye az működött,,mert mi elestünk a motorral a fővárosban a csúszós márvánnyal kevert úton ,pedig tapasztalt motorosok vagyunk.A motornak ,nem lett baja ,de itthon kiderült a férjemnek eltört egyik bordája.A komp árra nem emlékszem pontosan ,de a két motor és 4 fő kb.30000 forint körül volt és reggel csak a miénk volt a komp ,rajtunk kívűl még úgy 5 utas volt.
#2402382016-07-01 12:38:39 Válasz a #240236. hozzászólásra
Tartottunk tőle ,mi is hogy kérnek valamit,de nem.Nekik bevétel .Oda -vissza megvettük még Pessadán a jegyet ,nincs bódé sem, a hajó előtti asztalkán a sziklatövében árulják indulás előtt.Ha térképet venni akartok a hajón árulják a legolcsóbban ,3 euro ,a parton 5-ért vettünk.
#2402522016-07-01 20:46:14 Válasz a #239763. hozzászólásra
Szia.Mi ma értünk haza Lassiból.Szombaton egész délután esett,dörgött villámlott,jégeső is esett orkán erejü szél volt.Másnapra mintha elvágták volna süt anap by hapy.
#2402562016-07-01 22:01:51 Válasz a #240252. hozzászólásra
Viharos napot 2-3 nappal előre tudhatod, lehet rá készülni, nekünk sokszor az aktuális 2 hét legjobbjai közé tartoznak az ilyenek, pedig nem panaszkodhatunk