Vero,igen,már volt,ha jól emlékszem tavaly előtt.Mi is inkább kizárjuk Bulgáriát,de van,aki szerint nem is rossz...nem tudom,de inkább maradunk Görögben
Krissy,van olyan,hogy utazási biztositás topik,ot sok info van erről
Sziasztok!
Elnézést ha nem ide tartozik, de ki milyen utasbiztosítást köt a nyaralás ideje alatt és hol?
Utazási iroda vagy magán úton kerestek? Válaszokat előre is köszönöm!
Mi kocsival megyünk görögbe, a MAPFRE-nél kötöttem 18 napra, autós asszisztenciával 7400Ft-ért. (1 főre, mert páromnak van állandó utasbiztosítása)
A MAPFRE-ról csak jókat hallottam ismerősöktől, volt aki "használta" is már és nagyon elégedett volt, pont Görögországban kellett dokihoz mennie és kontrollra menet a MAPFRE már rendezte is a díjakat a dokival, aki nem győzte dícsérni, hogy milyen simán ment minden a többihez képest. Én a CLB.hu-n kötöttem meg a biztosítást nemrég.
Kedves Tombolások!
Szeretném megkérdezni hátha valaki tudja hogy az apartmanos elhelyezésnél az un.aparthoteleket is bele lehet vonni a nagy esély találgatásokba vagy csak az apartmanokat?Illetve volt-e valaki aki esetleg magasabb (hotel) színvonalú szállást kapott?
Fiúk,lányok,most hívtak az irodából:julius 24,Bp-ről Kréta Emilia apartman!Már voltunk 2szer Krétán,egyszer nyugat,egyszer kelet,most közép...meglesz Preveli!És olvasom,hogy búvárkodás a közelben...gondoltam még Hora Sfakionra,Frangokastellora,és a Sátán öbölre kocsival...de megyek át a Kréta topikba a felsorolásommal.Írjon,aki hírt kapott!
Sziasztok!Mi július 25.héten megyünk,**/*** hotel,repülővel.Van valaki aki ebben a kategoriàban megy?Eddig szinte csak apartmanos vissza jelzéseket olvastam.
#2403432016-07-04 14:29:12 Válasz a #240342. hozzászólásra
Szia Sese!
Végre valaki aki **/*** hoteles tombolával megy.
Mi is így megyünk, tavaly is így voltunk Krétán. és nagyon nagyon szeretnénk idén is azt kapni , mert most nyugat krétát kapnánk
Akkor nektek elm. jövő 7en sorsolnak.
Szia Zsuka0213!Nekünk ez az első tombolàs lesz.Kizàrtuk Bulgàriàt és Török riviéràt.Màr nagyon vàrom,hogy hívjanak.Szerinted jövő héten?Ti tavaly ebben a kategoriàban voltatok?Milyen volt a szàloda?
#2403452016-07-04 15:31:31 Válasz a #240344. hozzászólásra
mi is törököt meg bulgáriát zártuk ki nekünk szuper volt a szálloda a hely minden. Hersonissosban voltunk a Central Hotelben. Mi tavaly voltunk először. sztem ha a 25.ei hetet jelöltétek akkor igen lehet jövő 7en sorsolnak.