Szia Süni!
Megerõsiteni tudom az elõttem szólót.Paja valóban rendes srác,biztos segít. Mi tavaly a Gatsoulisban voltunk,ott voltak,akik egyénileg utazatak-autóval- és ott volt a szállásuk.
szia
Köszi az ötletet, az index fórumon találtam egy Paja által írt levelet, küldtem is egy e-mailt az ott talált címre, remélem válaszolni fog. Lehet hogy az kinti címe és Õ még itthon tartózkodik, de még van idõ júniusig. üdv. süni
Tényleg szerencséd van, hogy volt még hely. Tavaly mi is a Gatsoulisban voltunk, teljesen rendben volt minden a szállással és a hozzá közel esõ parttól Perigiali felé indulva lehet találni homokos részt is. Mi szeptember 4-tõl megyünk Tolóba, de már az ismerõseinknek nem tudtak helyet adni.
Ti kocsival mentek ? Mi már július 12.-én hazaérünk Lefkadáról, majd írok esetleg ha új info van. üdv. süni
Én már 20 éve "rákattantam" egész Görögországra, kevés kihagyással, de amikor tehetem kétszer is megyek egy éven belül. Kár hogy az 5 x-en tul vagyok, mert akár kint is élhetnénk. Nagyon megszerettem ezt a helyet, vagyis a Lefkadához hasonlókat, hiszen nekem a természet, a hegy, a víz a mindenem. A Halkidiki félszigeten is jól éreztük magunkat, de ez összehasonlíthatatlan. Június utolsó hetében leszünk Lefkadán, július elsõ hetén Nei-poriban. Tavaly is itt voltunk, mindkét hely nagyon jó kiinduló pont kirándulásra, túrázásra, természetesen egy-egy úszást közbeiktatva. Szeptemberben megyünk az Apollonnal Toloba. Hiába már 20 éve utazunk, még mindíg nagy izgalmakkal várjuk az indulást, készülõdést. Remélem most is minden rendben lesz. Kívánok Nektek is nagyon jó utat, nyaralást, sok szép helyet fedezzetek fel és még lehet jövõre találkozunk Zakynthos-on, hiszen még ott nem voltunk, de már jövõre kinéztük. Azért háromszor egy évben még mi sem mehetünk. üdv. süni
Szia Tina! Örülök hogy sikerült Lefkadára befizetni. Biztos nagyon szép lessz elõszõr mi is oda akartunk menni de megláttam Pargát és az beelõzte. De jövõre Lefkada lessz az uticél.
Nem szabad feladni, Neked még van akkor 3 x-ed, hogy elérd az én éveimet. Lehet, hogy Te többször fogsz addig még utazni Görögországba mint én és ezt kívánom Neked. Már elég sok országba jártam ezen kívül, de engem ez fogott meg legjobban, a természet és az emberek. Itt nem érzi az ember szegénynek magát, hisz az árak teljesen elfogadhatóak. Évek óta június végén, július elején, illetve az utóbbi idõben szeptember elején szervezzük útjainkat, így nem sokkal kell megpótolni a két utazást, mintha fõidényben utaznánk. Na jó álmodozást, hisz hol van még az indulás !
Nekem is tetszik Pagra nagyon szép hely lehet a képek alapján, mi valószínûleg az egyiknapot rááldozzuk és elmegyünk oda is körülnézni fürcsizni stb
Szia Süni!
Igen igazad van van még 3x addig... Nemtom, fogok-e valaha más országba is nyaralni anniyra bejött Görögország
Párommal együtt mindig azt mondjuk, biztos görögnek születtünk csak rossz helye
Off:
Mi addig amíg eltelik az idõ a Magyar Velencére megyünk általában sátrazni vagy faházba rendszerint hosszú 7végézni, aránylag olcsó a szállás, csak a kajákra lehet sok pénzt költeni
De ha van fõzési lehetõség akkor semmi gond.