Kedves Fórumozók! A szüleimet szeptember 27 és október 4 közé szeretném befizetni egy meglepetés útra Paraliaba a házassági évfordulójuk megünneplésére. A kérdésem az lenne, hogy olyankor ott milyen az idő? Lehet még fürödni a tengerbe? Sajnos Görögország ezen részét nem ismerem. A válaszokat előre is köszönöm
Jaszu Csilla 90! Stavroson még van élet, ill. Olympic Beach : Meteora kirándulás miatt szóba sem jöhet? Októberben is lehet fürödni, esténként 1 pulcsira azért szükségük lesz, az eső több mint nyáron.
Köszönöm szépen a választ Vicosz! Szerintem az pont jó idő lesz a szüleimnek, ha nem lesz hatalmas forróság. Esetleg, ha pár nap hűvösebbre fordulna az időjárás, akkor elmehetnek kirándulni pl. a Meteorakhoz vagy Thessalonikibe
Parália egy kimondottan turistáknak épült üdülőfalu, ahol helyiek nem is igen laknak. A görög életérzés itt egy erős szűrőn megy keresztül, és nem a "valóságot" tükrözi. De ez a Te döntésed!
Biztosítást is kössél részükre. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Köszönöm szépen a jó kívánságot a nevükben! Gondoltam, hogy Paralian nehéz megtapasztalni a görög életérzést :-/ A fő szempont az volt, hogy homokos part legyen, lehessen úszkálni és kirándulni a környéken. A másik szempont pedig az ár volt :-/ Tudom, hogy a Jón-szigetek vagy a Peleponesos stb. jobban átadja a görög életérzést, de most a keretem kb. amit erre az ajándékra tudok szánni, az most Paraliara elég. Még sosem jártak Görögországban Bízom benne, hogy így is nagy élmény lesz Nekik. Biztosítást természetesen kötök rájuk, én sem utazom anélkül külföldre.
#2408282016-07-18 10:09:32 Válasz a #240440. hozzászólásra
Szia Bozso!
Már nem is sokat kell várni az utazásig Itt nem láttam, hogy rajtunk kívül jönnek-e akkor Paráliára, de a buszon leszünk rendesen
Mi múlthéten jöttünk haza Zakynthosról, jövőre vissza kell mennünk, de akkor már a Holidaylines-al. megnéztük a Blue Vaves szállást, szuper helyen van, mindenképp oda megyünk velük
#2408642016-07-18 21:13:40 Válasz a #240828. hozzászólásra
Szia Tabaszi!Már csak 42 nap,és indulunk,nagyon várjuk már!Remélem,hogy gyönyörű élményekkel térünk majd haza.Mi is néztük a Blue Vavest a lányommal,és nagyon tetszik nekünk is.Majd meglátjuk,hogy bírjuk a hosszú buszos utat!Találkozunk augusztus 29.-én,addig is minden jót neked,és szép nyarat!
Sziasztok mi Július 25 hajnal 2 órára gondoltam az indulást ha valaki ekkor indulna szívesen csatlakozna hozzánk akkor várom a válaszát 06 20 287 9890 cső Feri!
Vasárnap értünk haza a balkán túráról, amelyben 5 nap Paralia is szerepelt. Nos mi 11 óra alatt kinn voltunk. Este 9 körül indultunk. Megmondom őszintén én kellemesen csalódtam Paraliában. Sok rosszat hallottam és olvastam róla, eddig nem is mentem oda, de most megtört a jég és azt kell mondanom megérte. Nagyon kellemes hely, egyáltalán nem hangos és bulis hely, mint ahogy sokan mondták. Mi nagyon jól éreztük magunkat, egyik nap bebuszoztunk Thessalonikibe, illetve a kis vonattal átmentünk Olympic Beachre, aminek a neve hivatalosan Olympiaki Akti. Migránsokkal egyedül Thessalonikiben találkoztunk, de senkit nem bántottak, feküdtek a fűben és lestek ki a fejükből, tehát aki emiatt visszamondja a nyaralást, mert beveszi a sok rémhírt az meg is érdemli és magára vessen!!!!
T REP! érdeklődnék milyen volt a szállásotok?Jövőre mi is kinéztük Paraliát és a Rena szállást a katalogusbol de nem sokat írtak róla meg tennéd hogy írsz róla hol található stb előre is köszi.
#2419732016-08-31 08:41:14 Válasz a #241972. hozzászólásra
Szia, igen voltunk, jó hely ! Tényleg. Szép, kulturált, tiszta,jófej tulaj.
A berendezés és felszereltség is jó, közel a part, a ház mellett szupermarket, közel a Lidl, de tulajdonképpen semmi nincs mesze. Szóval jó választás (szerintem).