Nekem ilyen van, csak egy a probléma vele, nem lehet bármilyen térképet rárakni, mert mindig hozzá csatol egy sgn file.t. A mostani legfrissebb térképek 2015. novemberiek!
Akkor marad a HERE. Tegnap letöltöttem, kipróbáltam egy nagyvárosban és jól navigált a kis utcákban is.Kréta persze más...Gondolom ott nem építenek minden évben új utakat.Nekem az elég ha a navigáció pontosan odavisz ahova menni szeretnék. Nem kellenek extrák. a telefonomon igo ANS van, de vannak vele problémák.Néha bevisz a málnásba:-)).Balos,Kissamos,Elafonissi,Rethymno,Stavros a cél Chaniából.Még gondolkodom a krétai reptérről Chaniáig és vissza autóbérlésen, de 10 napra lehet az már drága lenne.Nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!
iGO-val vannak nekem is rossz tapasztalataim, Várpalotánál bevitt egy gyártelepre sikerült onnan kikecmeregnem, újratervezés és bevitt egy TESCO parkolójába, vitt egy kört és kivitt a parkolóból. Utána mondta, hogy forduljak meg és újra be akart vinni a parkolóba, úgyhogy inkább megnéztem merre kell menni és kikapcsoltam.
Nekem ilyen van, csak egy a probléma vele, nem lehet bármilyen térképet rárakni, mert mindig hozzá csatol egy sgn file.t. A mostani legfrissebb térképek 2015. novemberiek!
Gondolom nem tört verziót használsz.
Ha megvan hozzá a lisence fájl ,akkor bátran használható egész EU-ba.
Csak foglalkozni kell a dologgal egy kicsit,na meg sokat olvasni.
15-16 éve foglalkozom navigációval.
Igen gyári naviról van szó, de ha más térképet másolok fel a kártyára (content/map) akkor azt nem látja a navi. A frissítést követően a lisenc file is megváltozik.
iGO Isreal navi programmal, HERE 2016Q1 térképpel jöttünk le tegnap Görögországba. A program és a térkép is gykorlatilag tökéletes, pár sebességkorlátozást rosszul tud (de szinte mindig a neked biztonságos irányba téved).
Egy jó autóval és egy jó navi programmal annyira zavarmentesen lehet ma már eljutni Görögországba, hogy tegnap több mint 12 óra vezetés után abszolút nem voltam fáradt, nemhogy pihenni akartam volna, hanem kicsomagolás után mentünk is le a strandra, este meg sétálni
#2415942016-08-13 15:30:01 Válasz a #241537. hozzászólásra
Görögországon belül utazgatva feltűnt az iGO egyik hibája. Itt kint elég sok átlagsebesség mérő kamera van. Na, ezektől meghülyül az iGO
Ha elmegyek egy ilyen kamera mellett, akkor jelzi, hogy helyzet van és folyamatos pittyegéssel figyelmeztet az átlagsebesség betartására (amit külön ablakban mutat is). Csakhogy ha lekanyarodok az útról, vagy leállok menet közben, akkor az életben sem hagyja abba a pittyegést, külön le kell lőnni ezt a figyelmeztetést.
Van valami beállítási lehetőség, ami csakis az átlagsebesség mérő kamerák figyelmeztetéseit kapcsolja ki?
Szia! Ezt most nagyon nem értem.
Átlag sebbességmérő kamera nem nagyon sok van Görögországba.
Viszont mobílsebességmérő kamera van jó pár.
Milyen adatbázist használsz?
Ha szétválogatod és csak azt teszed bele amit szeretnél az is megoldható.
Csak azt nem értem miért pittyeg ez neked,vagy én nem értek valamit.
iGO8 alatt használod?