Bőven van autóbérlési lehetőség a szigeten. Nagy a választék árban és kategóriában is. Mi szeptemberben 3 napra 103 Eu-ért béreltünk biztosítással. De a fórumon több bejegyzést is lehet találni ezzel kapcsolatban.. Szerintem nem érdemes itthonról foglalni.
#2415432016-08-09 19:15:36 Válasz a #241508. hozzászólásra
Szia Ritadodo! Mi irodán keresztül béreltünk autót, így 40 euro volt egy napra + 10 euro a teljes biztosítás, ha akarod... Mi akartuk. Több napra olcsóbb. Pigadiában sok-sok kölcsönző van, nem érdemes itthonról bérelni. Minden rendben volt, azt viszont tényleg komolyan nézik, hogy ugyan annyi üzemanyaggal vidd vissza, mint ahogy kaptad. Még mindig 1.70 körül van a benzin ára. Olimposz felé vannak jó kis kőomlások, kavicsok, érdemes biztosítást kötni.
Szia Csilla90! Kicsit késve írok, mert most jöttünk haza, de valóban minden nap 9:30-kor indul az Amore III. Érdemes előző este a kapitánynál jelentkezni a kikötőben, mert van, amikor a csoportok miatt betelik a létszám. Nála 10 euroval olcsóbb, mint irodán keresztül. A kirándulás végén szedi be a pénzt. Van egy tündéri kutyusa is, aki velünk jött, őt is Amore-nak hívják. Velünk Kato Lakkoson, Apellán és Kira Panagián állt meg a hajó. Az első helyen volt a kaja (finom!!!), Apellán fürdés, Kira Panagiánál csak nyílt vízi hajóról ugrálás.
Sziasztok! Kérem nyilatkozzon valaki a Sealand apartmanról. Azt olvastam itt a fórumon, hogy csótányok vannak... eddig egy ember írta, a többiek pozitívan vélekedtek. Valóban igaz???? Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia! Mi a Sealand apartmanban leszünk. Semmi rosszat nem hallottam róla csak jót! Több helyen is utána olvastam. Az indexen a fórumban van friss bejegyzés az apartmanról, sőt azt hiszem a tripadvisor - on is.