Szia Lapo79, sajnos az információ helyes 46 den a diesel - Makpetrol, ami kb. 230 Ft. Én ezért nem fizetek euróban, odafigyeléssel mindig kártyával fizetek.
Igen, kell. Június végén ezek voltak odafelé (visszafelé természetesen fordított sorrendben ):
1,2
2,2
1,9
Euróban. És készpénzzel fizettünk. Talán máshogy nem is lehet.
Szia Lapo79, sajnos az információ helyes 46 den a diesel - Makpetrol, ami kb. 230 Ft. Én ezért nem fizetek euróban, odafigyeléssel mindig kártyával fizetek.
Meg kell nézni a kút oszlopon hány MKD-t mutat, és ugyanekkora összegnek kell szerepelni amikor a kártyát bedugod és megadod a PIN kódot a terminálon, még sosem volt eltérés legalább is én nem tapasztaltam. Mindent, még a kapuknál az autópálya díjat is kártyával fizetem. (Görögöknél csak €-val lehet az autópálya díjat fizetni) Egyébként, nekem úgy van beállítva, hogy azonnal jön az SMS, hogy mennyit vontak le, már Ft-ban.
Tegnap erkeztunk haza Eratinibol. Szokas szerint tobbnyire ejszaka utaztunk. Oda es visszafele is a kapuknal is es a hatarokon is nagyon sokat kellett varni, raadasul hazafele ejfelkorul a szerb hataron muszaki hibank is volt (elfaradt az egyik ekszij), amit aranylag gyorsan (2 ora alatt), de brutalis aron megjavitottak egy kozeli telepulesen.
Nagyon elegem lett az invazios tomegbol, minden evben novekszik a szamuk.
Legkozelebb hetkoznap nappal utazunk.
#2417922016-08-22 19:06:46 Válasz a #241770. hozzászólásra
Szia!
Nem volt az autóra assistance biztosiításotok? Ha volt akkor a tapasztalatotok érdekelne.
Nekünk van már négy éve de nem kellett használni! Ill. tavaly még görögben volt egy kis bibi de ottani ismerős segítségével gyorsan és valószínüleg olcsóbban is sikerült megoldani
Most nézem, hogy a vége lemaradt a mondandómnak
Szóval Kaliber és a többiek, ti kinél kötöttétek az assistantot? Gondolom teljeskörűt kértetek. Nézegettem a lehetőségeket, de teljesen tanácstalan vagyok.