#2416762016-08-17 16:33:01 Válasz a #241675. hozzászólásra
A barátaink 50-es robogóval jöttek és ők is eljutottak mindenhová igaz nem száguldozva viszont a 125 két személlyel simán megy akárhol mi mentünk hegyi utakon nem aszfalton.
A motorozásnak is megvan a maga varázsa sok olyan helyre eljutsz ahová kocsival nem.
Szivesen!! Tzivrasban voltunk!! Teljesen meg voltam elegedve vele,mondjuk szallas teren nincs nagy igenyunk,mert altalaban csak alvas celjabol vagyunk ott,a lenyeg hogy tiszta legyen!! Egyedul a zuhanyzo gazos mert nagyon kicsi es a zuhanyfuggony mindig ra akar maszni az emberre:) de ahogy neztem az osszes hasonlo apartmanban ilyen!!
ha le szeretnétek menni a Fteri beach-re gyalog, akkor nézzétek meg a videóm, sajnos nem lett a legjobb, de az ösvényről ad egy kis kiindulópontot. Lefele nekünk 45 perc volt kb., visszafele talán egy óra vagy kicsit több.
Elég durva az az út lefelé!!! Bár azért a látványért úgy gondolom megérte!! Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de ilyen helyen nem kell félni kigyótól esetleg skorpiótól?? Csak azért kérdezem mert Lassiban amikor mentünk lefele a Gradakia beachre azon az erdei ösvényen mi találtunk levedlett kigyóbőrt!!
Szia Sosee
Olvastam hogy a Lacky studioba mentek aug utolsó hetében. Mi szept közepén megyünk oda.
Ha megjöttetek légyszi egy kis beszámolót tegyél fel.
Mezzos,nekem nagyon tetszett a videód,meg a zene is jó volt hozzá!Néztem volna még pár másodpercig a partot,amiért ez a zaklatott út végül is volt!Nem lehetett semmi!
köszi youtube-on sok videó van a Fteriről, de lehet, hogy rakok fel róla egy rövidet. Kígyó lehet, hogy van, de nekem azt mondták, hogy ha nem lép rá az ember, akkor nem lesz gond. Mi nem találkoztunk vele, csak kecskékkel.
Szia
én inkább Kefalonia a déli részen valahol elég sok hellyen szokott több gyerek lenni a kessebbektől a nagyobbakig. Mind két szigeten voltunk már. Kefán találsz homokost is mig Lefkadán nehéz.
Én Kefalóniát ajánlanám kisgyerekkel, pl. Kateliost vagy Skala arra eső részét, mert szerintem a Mounda Beach (Kaminia) ideális kisgyerekeseknek, homokos, nagyon lassan mélyülő, védett öböl. Esetleg még Lassi, ott is találtok hasonló partokat, de az azért jóval zsúfoltabb. Lefkadán szinte az összes parton viszonylag gyorsan mélyül a tenger és kicsit hullámosabbak is a szebb partok. Szóval én egyértelműen Kefalóniára mennék, de ha nagyobb lesz, akkor jöhet Lefkada is.