#2417282016-08-19 12:54:08 Válasz a #241726. hozzászólásra
A szállást a booking.com-on foglaltam le. Ajánlom mindenkinek aki esetleg nem tud hova menni, és nem szeretne szálláskereséssel bajlódni mikor megérkeznek. Nagyon érdemes minél hamarabb lefoglalni, mert hamar elfogynak a helyek! Én mindig olyat keresek amit bármikor le lehet mondani, és a helyszínen kell fizetni készpénzben. Most Vasilikiben foglaltam hihetetlen áron! 14 Éjszaka csak 152.000 Ft volt, gyorsan le is foglaltam. Másnap megnéztem, és már 290.000 Ft-os áron lehetett csak foglalni. Nagyon érdemes tehát résen lenni, mert óriási napi akciók szoktak lenni!
#2417332016-08-19 16:05:17 Válasz a #241730. hozzászólásra
Passa beach ráadásul 2 is van, ha látod a táblát fordulj a tenger felé, és jobbra-balra is van egy-egy lejárat, egy kis sziklás rész választja el a kettőt egymástól. Mindkettő egész pofás, lehet sznorizni is, tintahalakat is láttam, csigaházat, shell kagylót, stb.
Mi is a booking.com-on foglaltunk még most július elején. Jövő július közepén megyünk,a szállásunk Tsoukalades-ben lesz. Szerintetek jó helyen van a szigeten belül?
Szerintem jó helyen van, közel van Lefkadához, így viszonylag olcsón be tudtok vásárolni a Lidl-ben. Persze tudom nem éppen ez a legfontosabb szempont, de azért nem árt ha van egy bolt viszonylag közel, ahol fele annyiért tud az ember vásárolni mint máshol. Egyébként ha autóval mentek, akkor igazából nincs rossz hely a szigeten. Nem olyan nagy a sziget, hogy autóval messze legyen bármelyik pontja. Megéri körbejárni a szigetet, tehát tök mindegy, hogy honnan indulsz!
A mi szállásunk is kedvező volt szerintem, 14 éjszaka 490 euro, Kalamitsiben, augusztusban. A Passa beachről: nekünk jobban bejött a bal oldali strandrész, előszr még le tudtunk menni autóval, de másodjára lebetonoztak egy sorompót. Mondjuk nem nagy dolog lesétálni
#2417452016-08-19 21:24:19 Válasz a #241738. hozzászólásra
Ildi!
Mi is a bal oldalt preferáltuk, kevesebben is voltak, meg valahogy szimpibb is volt. Egyszer mikor éppen lefelé tartottunk (stoppal érkeztünk) egy kis autóból éppen kászálódtak ki az utasai...de nem ám az úton, hanem nem látták a levezető betonút szélét a rálógó bozóttól, és szépen ahogy illik lecsúsztak a sziklákhoz Szerencséjükre a bokrok megtartották valahogy, és 3-4 óra múlva jött egy tréler ami kihúzta őket! Na ezért rakhattak oda sorompót Szerintem az a 15 méter már nem nagy ügy gyalog