Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 766
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24042 Üzenet linkje2007-03-29 19:36:50 

Ami még eszembe jutott itt a Hellász fórumait olvasgatva:

a szobákat kitakarítva kapja meg mindenki, de az ott töltött idõ alakk, maguknak kell a tisztaságról gondoskodni. Tehát hétközben, és a kéthetes turnusoknál a két hét között sincs takarítás. A második hétre természetesen biztosítanak tiszta ágynemût, ha igénylik. Ekkor lehúzva oda kell adni a takarítóknak, és azok adnak tisztát.
Egyébként kulccsal a szobákhoz csak az utasok, és pótkulccsal az iroda rendelkezik (gond esetére), szóval senki másnak nincs bejárása.

# 767
Zaira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24043 Üzenet linkje2007-03-29 20:12:24 

Sziasztok!
Pár napja találtam rá a fórumra és nagyon megörültem, mert mi 07.16-án indulunk Nei Poriba. A párom se, én sem voltunk még görögországban, így nagyon várjuk. Mi a Kék házban kaptunk helyet, esetleg tud valaki valami infót róla?
Illetve van egy olyan kérdésem, ott a boltokban lehet wc papírt venni, vagy drága és inkább vigyünk? (csak a helytakarékosság miatt)
köszönöm

# 768
Lapuerta
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24057 Üzenet linkje2007-03-29 22:18:10 

Szia Zaira!

Kint a SuperMarket-ekben mindent megtudtok venni, wc papir, szemetes zsák, szóval mindent a szûkséges.

# 769
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24063 Üzenet linkje2007-03-30 07:57:48  Válasz a #24057. hsz-ra Előzmény #24057

Nos a zuhanyzó... icon_smile.gif

Tavaly nem volt zuhanytálca, csak simán egy kis nyílás volt a fürdõszoba padlóján ahova a víz folyott icon_smile.gif
Persze ez minket nem zavart és vidáman lubickoltunk a víz alatt.
Ami még fura volt, hogy az egyik vendéglõben a wc szintén keleties volt, azaz csak egy lyuk középen. icon_biggrin.gif
No de oda se neki... beletaláltam... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 770
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24065 Üzenet linkje2007-03-30 08:00:14 

Azért ahogy olvasgatom, elég sokan megyünk Nei Poriba az idén... Csak még nem találkoztam olyanokkal, akik velünk egy idõpontban lesznek... Lisa és én is barátkozós természetûek vagyunk és hátha össze lehetne hozni egy jó kis társaságot...
Néhány évvel ezelõtt hihetetlen jó viszony alakult ki néhány pár között...
Na majd meglátjuk.

# 771
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24095 Üzenet linkje2007-03-30 12:26:50  Válasz a #24065. hsz-ra Előzmény #24065

Tényleg sokan megyünk Nei P.-ba, de akkor sem jön senki amikor mi megyünk. Vagy elõttünk vagy utánnunk jonnek akik a fórumon vannak!
# 772
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24096 Üzenet linkje2007-03-30 12:29:27  Válasz a #24042. hsz-ra Előzmény #24042

Szia Bea
Nekem nincs gondom a takarítással, de 1 hét után lehet,hogy jó lenne az ágynemû csere.
Az jó,hogy a kulcs nálunk és a pót meg nálatok van.

# 773
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24115 Üzenet linkje2007-03-30 15:36:09 

Az ágynemût hetente cserélik,még akkor is ha tovább maradsz.Csak arra figyelj,hogy turnus váltás napján szedd le és mikor jönnek az újjal add a kezükbe.Nálunk bekopogtak és beadták a tisztát,nekünk kellett felhúzni.Tehát aznap kicsit késõbb mehetsz le a partra.
# 774
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24235 Üzenet linkje2007-03-31 20:56:23 

Szevasztok!
Mi is a Sotiria-ba megyünk, de nagyon sokára /sajnos/. Szeptember 8-22-ig. Szinte ki sem lehet várni. Addig megõszülök!
Mi már voltunk Nei Pori-ban 10 éve, de akkor még nem volt ilyen varázsa. Nekünk nagyon tetszett, akkor elhatároztuk, ha lesz rá lehetõség újra felkeressük. Hát megjött a lehetõség és mi ki is használjuk most. Nagyon jó nyaralást kívánok minden Görögországba vágyakozó sorstársamnak. Mi eddig mindig meg voltunk elégedve a szolgáltatással, igaz volt olyan kinti segítõ is, akit nem lehetett megtalálni a nyaralás alatt. De vissza emlékezve, olyan , mint a katzonaság! Csak a szép marad meg! Úgy kell elindulni, hogy az ember jól akarja érezni magát, akkor általában be is jön. Azt hiszem kicsit elengedtem a mondandómat. Bocs.

# 775
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24236 Üzenet linkje2007-03-31 20:57:40 

Most látom, hogy még 161 nap!!!!! Jézus Mária , az már a következõ század????
# 776
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24237 Üzenet linkje2007-03-31 21:06:22  Válasz a #24236. hsz-ra Előzmény #24236

Szia Cerezin! Látom vonattal mentek, még jó, hogy Nei Porinak van vasútállomása icon_smile.gif Érdekes lehet majd az összehasonlítás a mai és a 10 évvel elõtti faluról. Ez a pár nap meg elfog repülni hamar, én is ebben bízom. üdv. Laci
# 777
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24240 Üzenet linkje2007-03-31 21:53:44 

Cerezin!
Hidd el egyre gyorsabban fog eltelni az idõ. Nálam 83-t mutat a számláló, így kb. félidõben indulunk hozzátok képest, de amint megérkezünk mesélünk, mesélünk..... Aztán meg mutogatjuk a képeinket. De utánunk jönnek a Mártáék ha jól emlékszem és sorban a többiek. És amikor te sétálsz Nei Pori tengerpartján mi itthon sóhajtozunk, hogy milyen jó is neked. icon_wink.gif icon_lol.gif
Ma ahogy sütött a nap már egyre jobb a kedvem. A 161. nap is napsütéssel érkezik meg.

# 778
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24261 Üzenet linkje2007-04-01 11:54:18 

Szevasztok!
Nagyon szépen köszönöm a sok kedves bíztatást. Kedves Rebeka, remélem jó ídõjósnak bizonyulsz, hogy a 161. nap napsütéssel érkezik meg! De úgy is maradjon. De hol van már a 161 nap, mikor már "CSAK" 160.!!!! Ugye milyen gyorsan telik. Kedves FINÁNC, igen vonattal megyünk. Mikor voltunk, akkor még nem volt vasútállomás, Platamon-ból kellett át gyalogolni Nei Pori-ba. Nekünk a vonat éri meg, mert az jóformán ingyen van, mivel nyugdíjas mozdonyvezetõ vagyok.Igaz a háló fülkét nekünk is meg kell fizetni, de az még türhetõ áron van. Utoljára, mikor voltunk Görögországban Paralia-n voltunk, szintén szeptemberben, akkor minden nap esett. Igaz, hogy 11 órára kisütött a Nap és 1000-el ontotta sugarait, de olyan volt a szállásunk, hogy nem sütött be a Nap és nagyon hûvös volt a szoba. Nejem úgy felfázott, hogy egy hónapig táppénzen volt utánna. Ezért reménykedem, hogy a Bea segít nekünk abban, hogy olyan szobát kapjunk, amelyikbe besüt a Nap. Mi már sajnos nem a fiatalabb korosztályhoz tartozunk. Nagyon drukkolok Mindenkinek, hogy jó idõt fogjon ki a nyaraláshoz. Emlékszem még, hogy volt vidámpark, akkor is régen. Volt egy Go-cart pálya is és hetenként kirakodó vásár. Mi akkor is jól éreztuk magunkat. 2 db tengeri csillagot is találtam mindjárt a part közelben térdig érõ vízben. Emlékszem majdnem mindenki iregykedve néte õket. Most sajnos nem tudtam felmenni Pestre a Kiállításra, mert a fülem majdnem 3 hete be van gyulladva és csikozásra járok. Biztos nagyon sok új dolgot tudtak volna mondani. De remélem, majd Tõletek hallok még sok szépet. Sajnos én is azt tudom mondani, amit Márti, hogy az irodában majdhogy nem nem mondtak semmit. ez van, más nincs . Ha nem Nei Pori-ba akartunk volna menni lehet, hogy nem is fogadom el. Persze már nem bánom, mert nagyon sok jó emberrel találkoztam itt a Fórumon.
Most üdvözöllek Benneteket, majd még késõbb irogatok.
Lényeg már csak 160!!!!

# 779
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24262 Üzenet linkje2007-04-01 11:56:35 

Kedves Rebeka!!!
Engedd meg, hogy utólag kívánjak Neked nagyon boldog születésnapot.

# 780
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24281 Üzenet linkje2007-04-01 13:48:53  Válasz a #24235. hsz-ra Előzmény #24235

NA VÉGRE, hogy van valaki aki a SOTIRIába megy.
Igaz mire ti mentek mi már valószinû,hogy ismét vissza vágyunk majd.
Ha hazajöttünk én már minden kérdésedre válaszolhatok a szállással kapcsolatban--- Remélem csak jókat!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 51 52 53 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu