Nem tudom, jól számolok-e? Nézzetek ti is utána, s javítsatok,ha nem így van.
Tavaly: 1 kapu. csak jegy,
2. kapu: 290 Rsd- idén :320 Rsd
3. kapu: jegy
4. kapu: 730 Rsd- idén 800 Rsd
5. kapu: 190 Rsd- idén 210 Rsd
6. kapu: 70 Rsd- idén 80 Rsd
Így az idén 1410 Rsd a pályadíj
Azt hiszem, idén már én is euróban fizetek díjat a szerbeknél, nem pedig dinárral, mint eddig. Minden évben ,kb 20000 dinárt váltottam, ez fedezte a tankolást,pályát,meg a nasikat a kutaknál. 2.5-2.8 között volt a váltás,mert ugye nagyon jó a forintunk..... pffff.
Nekünk szerencsére csak egyszer kell .Az Rt petrol 750 körül lehet a határhoz. utána meg Prevezza előtt szoktam ott olyan 20eu ért szokott bele menni és mikor megérkezünk kefa déli részre akkor is van még böven benne. haza fele is csak egyszer a Rt-n. oda visszara macban kb 4800-5500mkd meg el. 48MKd/l volt legutobb mikor tankoltunk. görögben meg a Cristal-on szoktunk prémiumot.Ez kb 140 es tempoig igaz és ha ketten megyünk.
#2428622017-02-05 16:47:32 Válasz a #242812. hozzászólásra
Ez jó. Akkor az idén is lesz miért kirakniuk a 20-as, 40-es stb, és a melósok dolgoznak az úton táblákat. Csak egyszer végig lehetne már menni az E75-ön, hogy nincs rajta korlátozás. De ez remény marad csak.
Sziasztok, na tegnap este kihagytam a hozzászólásból, hogy a szerb kapuknál! Szóval a költő pénz az persze kp, de kártya is lesz. De a kapuknál gyorsan megy a kártyás fizetés? Vagy jobban szeretik a kp-t?
Sziasztok, na tegnap este kihagytam a hozzászólásból, hogy a szerb kapuknál! Szóval a költő pénz az persze kp, de kártya is lesz. De a kapuknál gyorsan megy a kártyás fizetés? Vagy jobban szeretik a kp-t?
A kártyás fizetés is gyors.. Én csak kártyával fizetek nincs értelme váltogatni... Benzint mindent kártyával ... Kivéve a Görög kapuk...
A kártyás fizetés is gyors.. Én csak kártyával fizetek nincs értelme váltogatni... Benzint mindent kártyával ... Kivéve a Görög kapuk...