Mi 3 éve voltunk, sok árra Én sem emlékszem.
A kenyér 0,95 Euro volt és talán 75dkg, ami szerintem nem is drága, figyelembe véve, hogy nem egy látványkenyér. Ha nálunk megnézel egy jó minőségű pékárut nem olcsóbb.
Ne az üzletek saját márkás termékeit vedd alapul, ahol legtöbb esetben nem a minőség a lényeg!
Üdv. Érdeklődnék, hogy gyerek koromban voltam utoljára Görögországban és gondoltam most ismét elmennénk. Sarti-t néztük ki. Érdekelne, hogy itt lehet kicsit jönni-menni vagy inkább parton pihenésre alkalmas? Igazából arra gondoltunk, hogy robi bérléssel jönnénk-mennénk keresnénk szép kis fürdőhelyeket, stb.
Vagy esetleg görögnek melyik része a legalkalmasabb erre?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Mi 3 éve voltunk, sok árra Én sem emlékszem.
A kenyér 0,95 Euro volt és talán 75dkg, ami szerintem nem is drága, figyelembe véve, hogy nem egy látványkenyér. Ha nálunk megnézel egy jó minőségű pékárut nem olcsóbb.
Ne az üzletek saját márkás termékeit vedd alapul, ahol legtöbb esetben nem a minőség a lényeg!
Tavaly Sartin minden üzletben 0,5kg-os kenyér volt, áruk 1-1,2 € Vagyis 1 kg ára 600.-Ft
Itthon, pékségben 190.-Ft-ért veszem az egy kilós finom kenyeret,2017.02.01-től, addig 175.-Ft/kg volt.
#2430272017-02-17 08:50:47 Válasz a #243021. hozzászólásra
Az igaz,hogy drágább kint a kenyér,mint amit itthon veszel a pékségben, viszont ha megfigyelted ott benne van az anyag rendesen.
Szinte minden termékben amihez szükséges olaj az nem napraforgó,hanem oliva. Ami nem olcsó mulatság kint sem.
Tavaly a legolcsóbb helyen 1,70 volt a pitás gyros.
Ami átszámolva kb 530 forint.
Hol kapsz itthon üdülőhelyen, vagy egyáltalán bárhol ennyiért gyrost ?