#2417722016-08-21 17:37:53 Válasz a #241760. hozzászólásra
Á, a „keresztes lovag” „publicisztikája”! Objektív és független, mint mindig. Friss és aktuális: 2015. augusztusi…
Apropó, csak halkan kérdezem… Az elfogadható eme oldal üzemeltetője szerint, hogy ez, a gyűlöletbeszéd beszéd fogalmát gyakorlatilag kimerítő, idelinkelt firka reggel óta itt csücsül, mindenféle moderálás, vagy feddés nélkül? Csak úgy eszembe jutott…
Van egy olyan alkalmazás, ami nyomkövetős, és 3 hónapig ingyenes, és utána nincs vele semmi kötelezettség. IneTracker a neve. Szerintem nyaralásra pont ideális https://hello.inetrack.hu/t/inetracker-alkalmazas/68
Súlyos buszbaleset.
Csak azért gondoltam ezt itt megosztani, mert gondolom többen vagyunk akik emlékszünk arra, hogy a cikkben említett utazási iroda munkatársa még a nyáron milyen büszkén mesélte egy konkurens iroda hasonló balesete kapcsán, hogy az ő busziak újak, és tele vannak mindenféle biztonsági berendezéssel, és ez velük nem történhet meg... Részvétem a hozzátartozóknak! Remélem nekik azért nem azt mondja majd amiket itt a fórumon leírogatott.
#2427162017-01-22 22:29:52 Válasz a #242495. hozzászólásra
Kedves UWU! Lehet kérkedésnek tűnt az akkori hozzászólásom,de a nyári és a tegnapelőtti baleset is az elalvásos kategóriához hasonlít.Én azt mondtam,nekünk a buszainkban ha a sofőr el akarja hagyni irányjelzés nélkül a forgalmi sávját,akkor a vezető ülés azon oldala elkezd rezegni,amerre ki akar törni. Még sokára lesz ugyan hivatalos eredmény,de ha követi az eseményeket,akkor tudja,hogy a decemberi balesetünk külső behatásra következett be és lehet azért maradt életben 75 ember,mert esetleg valamelyik kütyü működött, mert sokkal csúnyább véget is érhettünk volna.Nagy S
Kedves Társaim!
Szeretnék érdeklődni , vinnék magammal a buszon fagyasztott pörköltet ,mert amikor megérkezünk nagyon szeretem a pörköltet .
Az lenne a kérdésem hogy meg tudom reggel melegíteni vagy úgy szottyosan kell megennem!
Ásványvizet vinnék magammal mert itthon olcsó hány kartont vigyek ? Konzervből mennyit vigyek?
Wc papir olcsó mennyibe kerülhet? Napágyat vihetek a buszon mert akkor nem kell bérelni!
Kedves ART76!
Nem tudom a 76 az életkorod vagy a sz dátumod , de ahogy olvasom a kérdéseid van baj! Egyél gyrost ígyál sört vagy bort vizet ne! Vagy menj el a legközelebbi patakra!