Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 16111
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Adnagy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243162 Üzenet linkje2017-02-24 10:29:28 

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a hozzászólást. Utazási irodának az IBUSZ-t ajánlaná Mindenki? Én még az apollon travel-ra gondoltam.
# 16112
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243163 Üzenet linkje2017-02-24 11:06:06 

Mind a két utazási irodával utaztunk már jó megbízható irodák. Talán most az Ibusznál kedvezőbbek az árak március 1-ig 15% kedvezmény.
Szeptemberben Ibusznál 2 fő 53.000.- Apollonnál 2 fő 73.000.- ugyan az az időszak.

# 16113
Adnagy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243164 Üzenet linkje2017-02-24 11:38:20 

Köszönöm
# 16114
Emőke1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243165 Üzenet linkje2017-02-24 16:47:14  Idézet innen: #243164

adnagy írta:
Köszönöm

Ibusz jó, csak a turnusváltás döcögős kicsit. Arra figyelj, hogy a földszintre próbálj ülőhelyet foglalni, ha busszal mentek.

# 16115
Potyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243174 Üzenet linkje2017-02-26 13:14:18 

Sziasztok. Augusztusban megyünk Sartira az IBUSZ-szal, a Virozi apartmanházba. Nem látom a fórumon, hogy túl népszerű lenne! Tudtok róla valamit? Még egy kérdésem lenne: miért nem jó az emeleten ülni a buszban?
# 16116
Emőke1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243176 Üzenet linkje2017-02-26 13:41:21  Idézet innen: #243174

Potyka írta:
Sziasztok. Augusztusban megyünk Sartira az IBUSZ-szal, a Virozi apartmanházba. Nem látom a fórumon, hogy túl népszerű lenne! Tudtok róla valamit? Még egy kérdésem lenne: miért nem jó az emeleten ülni a buszban?

Szia, nem rossza a virozi, csak messze van a központtól egy kicsit.Emeleten meleg van, nem úgy működik a klíma , ahogy kéne, alacsony, és sokkal töben vannak, mint a földszinten.

# 16117
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243177 Üzenet linkje2017-02-26 13:59:45  Idézet innen: #243174

Potyka írta:

Szia!
A Virozi jó apartman, az ismerősömék voltak. Sokat nem tudok róla, csak kívülről lattam, a focipálya mellett van.

Az jó, hogy közel van a központhoz, közel a tenger.

# 16118
Potyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243185 Üzenet linkje2017-02-26 15:47:47 

Sziasztok! Köszi az infokat a buszról és a Viroziról. A busztól tartok egy kicsit. Egyszer már voltam Sartin busszal évekkel ezelőtt.Elég fárasztó, de kibírható volt. Akkor a parti részen laktunk, közelebb az ófaluhoz, de fürödni mindig eljártunk legalább a focipályáig, mert feljebb gyorsabban mélyülő volt a part. A legjobban a beach jött be. Ezért gondoltam, hogy a középutat választom. Még egyszer köszi a válaszokat és ha van valakinek még infoja, kérem, ossza meg velem! Minden vélemény érdekel!
# 16119
Emőke1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243187 Üzenet linkje2017-02-26 17:32:55  Idézet innen: #243185

Potyka írta:
Sziasztok! Köszi az infokat a buszról és a Viroziról. A busztól tartok egy kicsit. Egyszer már voltam Sartin busszal évekkel ezelőtt.Elég fárasztó, de kibírható volt. Akkor a parti részen laktunk, közelebb az ófaluhoz, de fürödni mindig eljártunk legalább a focipályáig, mert feljebb gyorsabban mélyülő volt a part. A legjobban a beach jött be. Ezért gondoltam, hogy a középutat választom. Még egyszer köszi a válaszokat és ha van valakinek még infoja, kérem, ossza meg velem! Minden vélemény érdekel!

Virozi a focipályánál van, majdnem parti.

# 16120
Potyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243188 Üzenet linkje2017-02-26 18:58:56 

Köszi, Emőke! Visszaolvasva úgy láttam, hogy Te nagyon tájékozott vagy. Én kb. 8 éve voltam Sartin. Azóta biztosan minden megváltozott, szóval minden új lesz. (Azóta inkább a szigeteken néztünk szét, de olyan parti homokot, mint Sartin, még nem láttam.Ezért is szeretnék visszamenni) Szóval nagyon örülök minden információnak és nagyon köszönök mindent!
# 16121
Emőke1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243189 Üzenet linkje2017-02-26 19:54:38  Idézet innen: #243188

Potyka írta:
Köszi, Emőke! Visszaolvasva úgy láttam, hogy Te nagyon tájékozott vagy. Én kb. 8 éve voltam Sartin. Azóta biztosan minden megváltozott, szóval minden új lesz. (Azóta inkább a szigeteken néztünk szét, de olyan parti homokot, mint Sartin, még nem láttam.Ezért is szeretnék visszamenni) Szóval nagyon örülök minden információnak és nagyon köszönök mindent!

Szia Potyka, Mi tavaly voltunk először, úgyhogy frissek az élmények. Idén is Sartira megyünk, a Katerina apartmanba, szintén Ibusszal.Ha bármiben tudok segíteni írj nyugodtan.

# 16122
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243190 Üzenet linkje2017-02-26 20:15:12 

itt találtok leírást, képet az sok apartmanról:

http://sarti.gr/hu/virozi-house-sarti-halkidiki-89679.html

# 16123
Potyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243193 Üzenet linkje2017-02-26 20:59:19 

Szia Emőke! Mikor mentek? Mi aug. 18-tól, sajna csak 1 hétre. Minden érdekel. Már nézegettem a Sithon Travel oldalát a kirándulásokról, és visszaolvastam a fórum hozzászólásait kb. 2 évre visszamenőleg. Tavaly és azelőtt Korfun voltunk a Personallal. Az idegenvezetés csapnivaló volt. Tavaly az IBUSZ-osokra bíztak bennünket, a reptérről Sidariba is ők vittek fel minket. Egy kirándulásukon is részt vettünk és nagyon elégedett voltam, amit a Personalos hölgyről nem tudnék elmondani. Mit tapasztaltál Sartin? Kivel érdemes kirándulni? A Virozihoz van egészen közel bolt, pékség, ilyesmi? Este úgyis besétál az ember a központba, de azért jó, ha van közel bolt a legszükségesebbek megvételéhez (ásványvíz, süti, tej, stb)? Előre is köszönöm a segítséget, a tanácsokat!
# 16124
Emőke1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243194 Üzenet linkje2017-02-26 21:35:09  Idézet innen: #243193

Potyka írta:
Szia Emőke! Mikor mentek? Mi aug. 18-tól, sajna csak 1 hétre. Minden érdekel. Már nézegettem a Sithon Travel oldalát a kirándulásokról, és visszaolvastam a fórum hozzászólásait kb. 2 évre visszamenőleg. Tavaly és azelőtt Korfun voltunk a Personallal. Az idegenvezetés csapnivaló volt. Tavaly az IBUSZ-osokra bíztak bennünket, a reptérről Sidariba is ők vittek fel minket. Egy kirándulásukon is részt vettünk és nagyon elégedett voltam, amit a Personalos hölgyről nem tudnék elmondani. Mit tapasztaltál Sartin? Kivel érdemes kirándulni? A Virozihoz van egészen közel bolt, pékség, ilyesmi? Este úgyis besétál az ember a központba, de azért jó, ha van közel bolt a legszükségesebbek megvételéhez (ásványvíz, süti, tej, stb)? Előre is köszönöm a segítséget, a tanácsokat!

Szia Potyka, az Ibuszos telepített kb. ugyanolyan, mint a Personalosotok icon_smile.gif Sartin a Sithon van, vagy betársulhatsz a Grandtoursjoz. nekik külön irodájuk van kint. Az Ibusz, Apollon a Sithontravelnél tanyázik. Mi tavaly Athos hajóúton voltunk, meg Szalonikiben. Ajándékba adtak egy Narancspartot. Szalonikiben jó volt, de én ismerem a várost, úgyhogy ez szubjektív. At Athos is klassz volt. Idén még nem tudom melyiket választjuk, de mivel 2 család megy 4-en, valószínű, hogy bérlünk autót egy napra a környék egyéni felfedezéséhez. Amúgy július 7-16- az indulás és érkezés dátuma. Az Artohora pékség kb.8-10 percre van a Virozitól, figyelmbe véve a meleget , amikor nem rohanunk annyira. Kisbolt is kb .annyi. Ezen a linken megtalálod térképen viszonyítani is tudsz.

https://www.greece.com/photos/.....n/38685818

Éttermet illetően: sokan dicsérik a Hanna House ( magyar tulajdonos) éttermét. Hát én még olyan ocsmány ételt nem ettenm Görögországban mint ott. Szóval óvakodj tőle. Mi ár-érték arányba legjobbnak a Pizza Grill Emmanuelle-t tartjuk az ófaluban:

https://www.google.com/maps/pl.....3603?hl=en

Annyit még, hogy bankkártyával egy helyen tudsz fizetni a faluban, a központban van egy viszonylag nagy élelmiszerüzlet az Avrával szemben. Amúgy az a legjobb szerintem .
Gyorsbüfék közül nekünk az Avra gyrosa jobban bejött mint az Aigaioé, de ez szubjektív, nem szeretjük a magyarosított ketchupos, mustáros , majonézes gyrost icon_smile.gif
Hirtelen ennyi, ha van még kérdésed ne hhezitálj feltenni

# 16125
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#243198 Üzenet linkje2017-02-27 07:54:50 

Szia Potyka!
Emőke mindent részletesen leírt.A nagyobb bolt a Carrefour pont középen lesz,a Sarti Village kb.innen indul.Ott több olcsóbb cucc van.Nekünk pont Nándiéknál jött be a gyros az Aigaio-nál,vagy vele majdnem szemben az Ovelix.Mi 2 éve voltunk utoljára Sartin,akkor az Ibusznak az egyik legjobb idegenvezetője Pápai Ferenc,és a felesége Brigi volt kint.Facebookon keresd meg,visszaigazol,és kérdezz tőle ,most ők Krétán lesznek megint.Egyébként az Ibusz is a Sithonhoz tartozik.Cukrászda illetve fagyi nálunk az ófalu környékén Sithon utcájában a Piccadily,de sokan pont a főtéren lévő olaszt szeretik.Kint lakik Nemes Angéla,vele is felveheted a kapcsolatot.Fakultatív a Sithon körút,Neos Marmarassal biztos jó.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1074 1075 1076 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu