#2426782017-01-18 10:31:56 Válasz a #242662. hozzászólásra
Szia! Köszönöm a gyors választ, most már teljesen megnyugodtam! Még annyit kérdeznék, lehet hogy butaságnak hangzik, de Skiatosra csak utazási iroda által szervezett fakultatívval lehet átmenni vagy van esetleg vmi más lehetőség is? Pld. komp v. vmi? Bocs ha nagyon nagy őrültséget kérdeztem!
Nem tudom pontosan mikor megyünk Nei Poriba idén július közepe felé 9-10 éjszakára." felnőtt,gyerek nélkül.
Kocsival mennénk....nem tud valaki olcsó,de jó szállást?
Szia Gajdi, Ha olyan menűs éttermekre gondolsz amik itthon is vannak. Nincsenek, legalábbis amikor ott jártam nem voltak. De ettől függetlenül, nem drágák az éttermek. Mi szinte az éttermek 80%-át kipróbáltuk Mindenhol volt valami ami a családból valakinek ízlett. A gyerekeknek a látvány pizzás tetszett nagyon. Párom húsos ételeket kóstolt, nekem tészta, zöldség és tengeri herkentyű is jöhet Mindenhol adnak valami pluszt, van ahol dinnyét vacsi után, van ahol ouzot.
Magán szálást tudok ajánlani. Legegyszerűbb a Facebook -on megkeresned Gabriella Gedeont. Ő kint élő magyar. Ajánlom még ugyancsak itt a Nei Pori csoportot.
Mi kétszer 2007,2010-ben május 23,25 és június eleje között voltunk. Mind kétszer jó idő volt, sőt 2007-ben kimondottan. Ha csak termál vízhez nem vagy szokva úgy jó a víz már.