Szia Édes
mi akár találkozhatunk is ,hiszen 1 hét lesz olyan amikor mindketten ott leszünk.
Talán Katussal és Rebekával is lesz olyan hét?! vagy pont váltjuk egymást!
Szia Édes
mi akár találkozhatunk is ,hiszen 1 hét lesz olyan amikor mindketten ott leszünk.
Talán Katussal és Rebekával is lesz olyan hét?! vagy pont váltjuk egymást!
Én 2007.06.23- 07.07.-ig leszek kint Rebekával közös apartmanban, estleg tudunk találkozni.Katusék 07.01-tól lesznek kint, már bejelenkeztek egy baráti találkozóra, hedeg sörrel várom a vendégeket.
Nem lenne rossz korábban indulni,de sajna köt az autóbusz na és persze az apartman is... nem lenne hol alukálnunk.
Rebeka! Mi is úgy tervezzük,hogy lemaradunk a visszaútról s majd ott dolgozunk. szép álom...
Lányok-fiúk... mindennek van pozitív oldala... Bennetek már élmények élnek,mikor mi még csak akkor érünk Nei-be.
Ma voltunk lefoglalni a szállást Debrecenben a Dias Zeus-nál, már nm sok hely van Nei Porin náluk, egy Dias nevû apartmanba, esetleg tudtok róla valamit, mert még a katalógusban sincs benne, mivel a sok jelentkezõ miatt állapodtak meg velük, két képünk van róla mindössze, és amit bent mondtak...
Esetleg vélemények, merre van a faluban, mégis milyenszerintetek??
Lisa!
Mi már voltunk úgy, hogy nem bírtuk kivárni az indulás napját, aztán a helyszinen kerestünk pár napra szállást! Persze akkor is autóval voltunk, nem voltunk buszhoz kötve. Gondolom az idén is lehetne találni szállást, pláne ha az ember nem ragaszkodik egyetlen településhez.
Anno januárban a barátaink nem értették mi ez a kapkodás, lesz még szállás késõbb is, az a 10% nem oly jelentõs. Na mostmár kezdik sejteni az okát, és az idei árak is magasabbak mint az általunk fizetett tavalyi - 10%. És még hely is alig akad.
Úgy látom a Diasnak az idén nagyon bejött Nei Pori, bár lehet más hely is. Ez már hanyadik ház amit pluszban kivettek, hogy legyen mit árulniuk? Azt hiszem a Beának lesz dolga bõven a nyáron. Vigyünk neki fincsi túrórudit, hogy bírja a strapát!
Hát bizony mi is alig jutottunk hozzá az úthoz, pedig mi még február közepén lefoglaltuk, de már akkor közölték sok heylen hogy sajna már nincs hely. Hejj aztán felkerekedtem és kerestem, majd leltem
Felhívtak az egyik irodából, hogy még éppen akadt egy hely, de azonnal menjek, mert nem tudják félrerakni. Na én félre tudtam rakni mindent és elmentem az irodába, ami nem is volt túl egyszerû
Nem volt nálam pénz, apám nem volt otthon, senki nem tudoktt adni... Végül a fõnökömtõl kértem kölcsön, hogy Istenbizony visszaadom, amint apám hazaér és hozzájutok a bankkártyámhoz
Szóval sikerült... bár egyelõre nem szólnak semmit, de remélem titokban folynak a dolgok... Ja... a Zeus Diasnál fizettük be az utat
Illetve egy partnerirodájukban...
Még 116 nap... ó jaj...