A hazafelé vezető úton a Belgrád előtti dupla fizetőkapuval úgy látom sok ember nincs még tisztába hogy működik, hogy kell kikerülni az elsőt, ezért raktam fel videót amin ez is rajta van a második perc környékén, meg persze az egész belgrádi út a gyorsforgalmin.
https://www.youtube.com/watch?v=vSsCLO38OS8
A hazafelé vezető úton a Belgrád előtti dupla fizetőkapuval úgy látom sok ember nincs még tisztába hogy működik, hogy kell kikerülni az elsőt, ezért raktam fel videót amin ez is rajta van a második perc környékén, meg persze az egész belgrádi út a gyorsforgalmin.
https://www.youtube.com/watch?v=vSsCLO38OS8
Sajnos tavaly éppen a másodiknál szívtam meg, de nagyon! Ha kevesen vannak az elsőnél, többször nem megyek a másodikhoz.
Nálunk eddig a legnagyobb az volt hogy a második kapu után torlodás volt s a gps ujratervezett és az első lehajtonál rögtön levitt jobbra majd fel a hegyre nagyon szük utakon és nem is tudom hol jártunk csak jobbra balra fordulás állandoan és valahol Belgrád közepén Lyukadtunk ki ugy, hogy a négysávos felettünk ment,Átmenve allatta felhajtottunk és minden ok volt utána.Kissebb tévedések most is vannak igy nem lehet mindig a gps re halgatni valamennyire ismerni kell az utat hogy nehogy a csalitban kössünk ki.
én azt olvastam, hogy a szerb hiányzó szakasz és a macedón hiányzó szakasz is május végére van időzítve, de a macedónoknál már most tudni, hogy csúszás lesz (A1/M1-es pálya)
Már kétszer jártunk Lefkadán autóval viszont most idén bérelünk egy mikrobuszt utazott már valaki így kell valami más dokumentáció?
Köszönöm
"Ha azt tervezi, hogy a bérelt járművel más országba utazik, erről feltétlenül tájékoztassa a kölcsönző céget, mivel szüksége lehet az engedélyükre. Ha engedélyezik a jármű külföldre vitelét, akkor gondoskodhatnak arról, hogy Önnél legyen minden szükséges okmány, s megkösse a járműre a megfelelő biztosításokat, a meghibásodás esetére szóló fedezettel."
üdv!
érdeklődni szeretnék,autóval megyünk görögországba azt szeretném megtudni hogy az autó műszaki érvényességi idővel kapcsolatban van-e valami követelmény?gondolok itt arra hogy mikor jár le az utazástól számítva.vagy csak az a lényeg hogy az utazás ideje alatt érvényes legyen?szerbiát macedóniát is beleértve.
köszi a választ.