#2435252017-04-02 22:37:12 Válasz a #243524. hozzászólásra
Szia!
Hirtelen ezt a térképet találtam ahol az árakat is feltüntették. Nyitvatartásokról semmit!
(Igaz nekem alapból valamiért Sofia ugrik be, de ha mozgatod a térképet......)
Hirtelen ezt a térképet találtam ahol az árakat is feltüntették. Nyitvatartásokról semmit!
(Igaz nekem alapból valamiért Sofia ugrik be, de ha mozgatod a térképet......)
szia a viamichelin is meg tudja jeleniteni a üa. kutakat .itt saját utam ütöttem be Salgotarján Argostoli meg saját autom adatai .te is bele tudsz irni mindent . utána meg a kutfejre kattintasz a térképen s azon belül még ha az adott helyen rákatt lehet többett hoz ki vagy az egeret ráviszed kiirja hogy milyen kut "Shelll...... ha elakadsz bene szivesen segitek.Szerintem amugy csaló is lehet mert jól ismerem Ioninnáig az utat és csak ugy van kut ha lemész a pályárol és éjszaka nincs nyitva reggel 8ig este 10 től de én nem szoktam tankolni ezen a részen ugy csinálom hogy sose keljen. ha tankolok akkor Prevezzánál. ha pár napot Lefkadázunk akkor még Vassilikinél ahogy megyünk be ott szoktam egy fullt és igy megyünk Kefaloniára ott se nagyon van sürün kut föleg hogy a hegyen keresztül megyünk talán egy kuttal találkoztam mig elértük a célt.Argostoliban ahogy a gyalog hid van ott van két Shell kut egymástol nem messze meg ilyen kis kutak . Mi ahogy Skála felé megyünk 3 dik körforgo 3dik kijáro ott egy kut ahogy megyünk tovább egy Eko majd még egy s Skála felé az Elin ezen szoktunk prémiumot tankolni. S a link: https://www.viamichelin.com/we.....rivalDate=
#2435352017-04-03 20:57:43 Válasz a #243533. hozzászólásra
Grevena után van egy nagyon jó Shell kút, 24 órás és jó kávézó-étterem és van egy ingyen használható medence, érdemes elöl hagyni egy fürdőruhát, ha délután ér oda az ember, egy kávé és egy csobbanás jólesik útközben.
#2435372017-04-04 07:12:30 Válasz a #243535. hozzászólásra
hali,
ez nagyon menő, és pont útba fog esni, lehet benézünk egy tankolós fúrdésre
viszont láttam, ott a településen egy nem tipikus görög híd is van, azt tudja vki merre kell menni, h lássuk? Nagy kitérő a pályáról?
üdv
Gábor
Sziasztok ! Én ezt az oldalt szoktam használni, az északi részen az autópályadíj és az üzemanyagár becsléséhez aegeanmotorway.gr/en/imerisies-times-kausimwn-2 Remélem tudjátok használni
arról van tapasztalatotok, hogy melyik görög kút adalékolja legjobban a 95-ös benyát? Már nem emlékszem melyiknél tankoltam, de utána csörgött rendesen a motor, talán egy Aegean kút volt. Bár gondolom ez nagyban kútfüggő.
#2435562017-04-04 19:57:34 Válasz a #243553. hozzászólásra
Nekem az lmúlt közel 30 év alatt 1-szer sikerült szemetet tankolnom tavalyelőtt,a Prevezai alagút után, az Aktiói reptér melletti 24órás Shell kúton! Szinte szét akart hullani a motor,szerencsére csak 30 eur-t tankoltam,utána már Lefkadán 100-ast azonnal rátankoltam.Az Aegeannal csak nagyon jó tapasztalataim voltak,Kefalonián mindig náluk tankolok.
Sziasztok, szeptember 04.-én indulunk egy autóval Nei poriba . Nem ez lesz az első görög autós utunk, de jó lenne, ha egy autós még csatlakozna hozzánk,vagy mi csatlakoznánk Egyáltalán nincs mitől tartani, de szerint jobb nem egyedül utazni.