Sancho!
Ne a napokat számold, hanem a heteket. Igaz lasabban fogy, de bizony a számok kisebbek. Éppen most néztem, hogy 10 hét meló van még, aztán egy hét készülõdés. Aztán vigyázz Nei Pori! Érkezünk! Most úgy érzem ez a két hét amiért érdemes mostanság élni, mert nagyon fáradt vagyok. A gyerkõcöknek meg még annyi kedvük sincs tanulni mint nekem dolgozni. És ez így nagyon nehéz! De ez OFF lett már megint.
Na igen ez is egy jó 5let
De asszem még így is soká fog eltelni...
De vígasztal, hogy kicsivel több mint két hét és vághatjuk a centit
Addig is keresem a képeket és leírásokat, hogy minél többet tudjak meg Nei Poriról... A túrórudikat meg majd csak kis idõvel az utazás elõtt szerzem be, mert a nagy melegben még kénytelen lennék megenni
Így is szoktam számolni. Akkor már csak 20 az a 144.
Sancho!
Vegyél egy 150 cm-es mérõszalagot és egy hatalmasat levághatsz belõle.
Annyi szépet olvastam errõl a helyrõl, hogy amikor a Meteoráktól megyünk vissza a szállásunkra, biztosan megállunk. Sajnos tavaly csak elszáguldottunk mellette.
Nem tudom, hogy Beán kívül lesz-e kinn valaki aug. 25-szept.08 között.
Rendben, még ma elmegyek egy röltexbe
A Meteorákhoz mi is el szeretnénk menni, mert Lisa beleszeretett az általam tavaly készített képek alapján
Athénba és Skyatosra szeretnénk még elmenni, valamint a görög estre...
Megitatni a szúnyogokat Retsinával
Már tényleg nagyon várjuk Nei Porit és mindennap beszélgetünk róla. Lisa azért izgul mert még nem járt Göröghonban én pedig azért, mert már voltam néhányszor és tudom mi vár ránk
Nálunk is minden napos téma a nyaralás. Egy-egy rossz napon ez lendít tovább bennünket.
Nei Porit azért szeretnénk megnézni, mert jövõre oda szeretnénk menni. Onnan Athénba is könnyebb eljutni és Skyatos is érdekel bennünket. Senkinek sem mindegy, hogy mennyit kell hozzá autózni.
És az sem egy utólsó szempont, hogy annyi jót olvastam a helyrõl. Remélem õszre meggyõztök, hogy tényleg szuper. Addigra azt is tudni fogom, melyik a legjobb apartman. És még januárban lefoglalom az utat.
Mi is azért választottuk Nei Porit, mert annyi mindent olvastunk róla. Utána megláttuk a képeket és eldöntöttük, hogy ide megyünk. Minnt írtam is ez nem volt túl egyszerû, mert Nei Pori most nagyon felkapott hely lett. Persze hogy elmondjuk mit tapasztaltunk és szerintem már most látatlanban azt mondom nektek, hogy jövõre oda kell menni
Majd teszünk fel képeket és talán az is segít a választásban.
a Dias apartmanház Nei Pori északi, Platamonas felöli részén található, közel a kinti partnerirodához és a tengerhez. Mivel teljesen új a Zeus kínálatában, és más magyar iroda sem bérelte még, nem hiszem hogy sokkal bõvebb infóval tud róla szolgálni bárki, mint amit az irodában elmondtak neked. Képeket biztosan láttál. Azok alapján biztos, hogy nem rossz választás!