Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudnátok nekem ajánlani autó asszisztance biztosítást? Tavaly a Groupamánál kötöttünk utasbiztivel együtt szuper áron, szuper feltételekkel, de sajna már betöltötte az autó a 12 évet így itt már nem tudjuk kötni. Olyan is jó ahol csak az asszisztancot megkötöm és majd máshol az utast. Köszönöm szépen előre is.
#2446702017-06-13 02:03:22 Válasz a #244664. hozzászólásra
szia. groupamánál milyen volt pontosan az assistance? milyen feltételekkel és mennyibe került az egész, ha szabad tudni?
nem igazán tálalok "jó" assistance szolgáltatást, bár kérdés, hogy mi a jó... én szerintem egy egyszerű mapfre utas+autót fogok kötni. kalkulátor oldalon nézelődj. Clb, netrisk. (clb a számítások alapján nekem jobbakat ad)
#2446862017-06-13 15:52:29 Válasz a #244247. hozzászólásra
Szia! Lefoglaltam én is a Gros Hotelt, nagyon korrektnek tűnnek így levelezés alapján, és rugalmasak is. Mennyire biztonságos a város és a környék? Valóban zárt és őrzött a parkoló? Kicsit beparáztam ettől a rablás dologtól...
Köszi
Szia! Lefoglaltam én is a Gros Hotelt, nagyon korrektnek tűnnek így levelezés alapján, és rugalmasak is. Mennyire biztonságos a város és a környék? Valóban zárt és őrzött a parkoló? Kicsit beparáztam ettől a rablás dologtól...
Köszi
Kedves Mamóka!
Igen, őrzött a parkoló a bekerített hotel udvarán. Az éttermet ne hagyjátok ki, de nem csak, hogy nagyon jól főznek, sütnek, maga az étterem és a kerthelyiségek is szépek, berendezésük a múlt század elejét idézik. Nem csak a hotel udvarán, hanem az utca szemközti része is a kerthelyiség része.A város, Leskovac, hát... nem sok látni való van, amit érdemes lenne megnézni, de lehet, hogy csak mi nem kerestük elég kitartóan.
Jó utat!
#2446892017-06-13 17:17:49 Válasz a #244595. hozzászólásra
Nincs már "traktor" gázolaj. Főleg nem az autópályán. Eurodiesel azért Euro, mert Euro.
Kártyás fizetésről annyit kell tudni, hogy Szerbiában és Macedóniában a Dénárt/Dínárt először Dollárra számolja, majd onnan Forintra. Ebből adódóan lehetnek plusz/minusz esetek, de ez általában annyira kevés, hogy biztos vagyok benne, hogy egy éjszakai/hajnali pocitáskás pénzváltóra ráver. Nem is igazán értek pár embert, hajnalban váltogat pénzt nyelvtudás nélkül, de attól már fél, hogy leparkolhat-e egy nagy benzinkúton, ahol rajta kívül még 100 autó parkol.
Offtopic, de az üzemanyagadalék csak placebo termék, főleg egy 10 éves autónál. Ne higgyünk már el mindent, amikor pont a rémhírek/reklámok korszakát éljük. Általános iskolai matek/fizika/kémia elegendő az okos élethez.
#2446912017-06-13 17:56:06 Válasz a #244689. hozzászólásra
Ez szerintem az én kérdésemre jött, csak most nem tudom visszanézni. Van viszont az eurodiesel és az eurodiesel bs. Az eurodiesel bs a kénmentes gázolaj?
Segítségeteket kérném!
Július elején megyünk autóval Paráliára.Első utunk.Minden információnak nagyon örülnék.
Mit nézzünk meg?Melyik fakultatív programon vegyünk részt?Kell-e váltani az euron kívül vagy lehet Szerbiában és Macedóniában kártyával tankolni és útdíjat fizetni?Érdelelnének az
árak is(néhány élelmiszer) valamint,hogy hol érdemes vásárolni,kajálni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Segítségeteket kérném!
Július elején megyünk autóval Paráliára.Első utunk.Minden információnak nagyon örülnék.
Mit nézzünk meg?Melyik fakultatív programon vegyünk részt?Kell-e váltani az euron kívül vagy lehet Szerbiában és Macedóniában kártyával tankolni és útdíjat fizetni?Érdelelnének az
árak is(néhány élelmiszer) valamint,hogy hol érdemes vásárolni,kajálni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
"vagy lehet Szerbiában és Macedóniában kártyával tankolni és útdíjat fizetni?" Igen lehet!
"Kell-e váltani az euron kívül?" Nem szoktam, nem szükséges! !
"Mit nézzünk meg?Melyik fakultatív programon vegyünk részt?"
Meteorák, Olimposz, Thesszaloniki.
Legutóbb Csarlsz szerkesztette (2017-06-13 20:21:35), összesen 1 alkalommal
Macedóniában felújítják az autópálya egy részét. A harmadik fizetőkapu után letereilik a forgalmat a régi regionális útra. Pont az RT kút előtt lehet visszacsatlakozni, úgyhogy tankolni lehet.