Köszi ez fontos info, ami a motorcsónakot illeti. Szerinted, ha Sivotaban bérlünk, Agiofili kivitelezhető? Az a baj, hogy próbálok tervezgetni, de nem ismerem a távolságokat, hogy egy ilyen motorcsónakkal meddig lehet, vagy mennyit bír az üzemanyag.Köszönöm!
Erről fordkasanya vagy Paja tud Téged felvilágosítani akár privátban, vagy a Lefkada kék sziget fb-oldalon.
Nidriben van vízi sport lehetőség, azt hiszem 2 is, a Kavvadas Watersports-ot ismerem (http://www.watersportsinlefkada.gr/), de van a Horizon Watersports(https://www.youtube.com/watch?v=-WlUQ14IgPQ) is.
most olvastam, hogy lehet, hogy kezdenek valamit a Porto Katsikinál lévő maffiával... nem lenne rossz. Ugyebár mindenkit lehúznak 5 euroval a parkolásért, holott eggyel visszább balra van ingyenes parkoló, de oda kiraknak egy behajtani tilos táblát és az egyik emberüket. Remélem tényleg kiüldözik onnan őket.
Tavaly a felső parkolókért fizetni kellett...gondoltam az alsó üres, ha már fizetni kell legalább cipekedni ne keljen annyit...erre az alsó parkolónál ki van írva, hogy 5 euró a parkolódíj, de a büfébe le lehet vásárolni.
Ui.: tavaly előtt a legalsó bitumenes parkoló ingyenes volt....
Kónyu, köszönöm a választ, úgy látom az árak nem nagyon változtak. A polipra nagyon ráhangoltál minket, feleségemmel együtt azt biztos megkóstolom. A röhej az, hogy tavaly éppen a Bardis előtt parkoltam, de nem mentünk be enni, ha jól emlékszem a mellette levő kis utcában a túloldalon van a Daltons. Idén nem hagyjuk ki.
Syvotán nem emlékszem csónak bérlésre, ott vitorlásokkal foglalkoznak leginkább.Nydri környéákén több csónakkölcsönző van, türhető áron, azt azért tisuztázni kell a benzint mennyiért számolják fel. Egyszer azt mondta nekünk a kölcsönző, hogy akár Olaszországig is elmehetünk vele, de persze csak túlzott, Nydrivel szemközti szigeteket jártuk körbe. Amit Syvota és Agiofili között terveztek, az kicsit hosszú útnak tűnik.
Köszi a választ! Van motorcsónak Syvotában, találtam. Lemondtunk róla, inkább Pajával megyünk hajótúrára a Nikolaossal. Remélem a gyerekek nem lesznek nagyon csalódottak a motorcsónak miatt