Sziasztok! Lehet itt keresni a fórumban? A John and Mary szállásról keresnék véleményeket, de ha végig kell olvasnom a komplett fórumot, akkor lassú lesz a dolog.
Érdeklődnék, hogy jön-e valaki szeptember 1-től wizzel? Az látom az utazólsitában, hogy Hokka épp akkor jön, és ő is 15 napot marad, mint mi, de itt nem láttam még. Esetleg valaki más is?
Sziasztok.A Maroula szállásról kérnék véleményt mert nem találtam a fórumon csak a külföldi leirásokba meg az utazási iroda által leirtakba .Elöre is köszönöm.
végigrágtam magam a fórumon. Sajnos utóbbi években jóval kevesebb hozzászólás érkezett ide, mint szokott
Amúgy aug. 28. hétfőn utazunk. A fórum olvasása alapján majdnem mindenki Faliraki-ra vagy Rodosz városba megy. Nos, mi kicsit délebbre, a keleti parton, Stegna beach fölött picivel foglaltunk szállást (ha jól tudom Archangelos-hoz faluhoz tartozik). Booking-on foglaltunk.
Már nagyon várom
Eddig 2x voltunk Görögországban, 2010-ben Vrasna, 2013-ban Cyprus. Most nagyon kíváncsi vagyok, milyen Rodosz Nem vagyunk nagyon mászkálós fajta, pihenni megyünk, nem rohangálni. Nem vagyunk az a tipikus turisták, de azért pár dolgot azért betervezek a 2 hétre
Hátha valaki tud válaszoni:
Azt szeretném tudni, hogy a reptéren melyik autóbérlős cégnek van irodája? Vagy az mindegy, mert ha este 21.15-kor érkezel, úgyis zárva vannak?
Egyébként azt vettem észre az autóbérlős keresőknél, hogy tök más árat dobnak ki, ha munkaidőben veszi/adja át az ember az autót, mint ha "éccaka" közepén. Márpedig a Wizzair (Bp-Rodosz) odafelé 21.15-kor érkezik, visszafelé 22.00-kor indul. Értem én, hogy munkaidőn kívül vannak olyankor, de, hogy legalább 30%-kal magasabb így az ár.... ne már.
Szia Eti! Vedd fel közvetlen a kapcsolatot a céggel. Mi szeptember 1-én megyünk 2 hétre (szintén wizzel) és napi 22 € árat kaptunk privátban, és kihozzák a reptérre későn is, és ráérünk az utolsó napon is leadni mikor indul a repülő. Így meg van oldva a transzfer is, és akkor megyünk és oda, amikor akarunk.
Eti | #245510 | 2017-07-14 21:02:04 | Válasz a #245509. hozzászólásra