Rendben, nem parázok rá köszi
Hú tényleg, nem is gondoltam erre, hogy esetleg nem szabadna sütögetni bent halat, na ennek majd utána kérdezek akkor. Köszi az infot biztos megtaláljuk akkor
Egyébként mi is nagyon szeretnénk csak úgy gyros pitában enni a tengerparton, de sajnos nem lehet így valahogy máshogy kell megoldani a kaját, nem egyszerű azért.
Az éttermi árak és az adagok is változóak. Friss halat 13 eurotól lehet kapni, de lehet 20-ért is. A panírozás itt nem igazán népszerű, ellenben mindent grilleznek. Bárányt nagyon finomat 9 euroért, Panagiában ettem, ami autòval pár perc csak Potamiatól. Könnyen megtalálod a központban az út mellett ott forognak a nyársakon a csirkékkel együtt.
Az utóbbi napokban óriási hullámzàs volt, ennek ellenére medúzát nem láttam. Thassoson még nem találkoztam velük, ami nem jelenti azt, hogy nincs, de Bulgáriában az első napon legalább 30-at láttam, úgyhogy nyugi .
Az jó, ha grilleznek, azt szeressük!
Tavaly Bulgáriában voltunk és ott milliónyi medúza volt :O még úgy is volt sok a parton, hogy nem volt hullámzás..
Jut eszembe Csarlsz, voltunk Alykin, láttam a tűzvész nyomait. Minden elfogultság nélkül: nem szép látvány, valóban, de én rosszabbra számítottam. Alyki előtt közvetlenül a főút melett minden fekete, fa, talaj, bokrok, láttam valami leeégett kunyhómaradványt is. Sőt Alyki,ahogy már megyünk le a romokhoz, ott is látszik oldalt, egész odáig ment a tűz. Furcsa látvány a sok zöld után látni ezt a fekete részt, szomorú. De sok helyen már tényleg hajtanak ki az új növények, szépen helyre fog rázódni.
Igen, forrásvíz van a szigeten, iható.
Eddig mindig azt ittuk, idén a a gyerek miatt mi is bűnöztünk, neki ásványvizet vettünk azért, és sokszor mi is azt ittuk - de csak kényelemből, ha már ott volt, és be volt hűtve...