Akkor mi is ugyanott voltunk! Nekem tetszett nagyon!! Bárkinek tudom ajánlani. Viszont mi nem elõre foglaltuk le, hanem helyi irodába beballagtunk és egyszerûen kivettük 3 napra.
Kitty, most olvasom, amiket írtál az utólag feltett tolói képeimhez. Annyira hihetetlen, hogy egy buszon utaztunk ki, ugyanazon jöttünk vissza, egy csoporttal mentõnk kirándulni Athénba, Hydrára és a görög vacsiestre is. Aztán egy évvel ezelõtt itt a fórumon ismerkedtünk meg és azóta legjobb baratnõk vagyunk. Bocsi a többiektõl az offért, de muszáj volt ezt ide írnom, mert hellasz nélkül soha nem derült volna ez ki. A Valcsi meg egy héttel elõttem volt ugyanott...
Ha visszanézegetsz a topikban tavaly nyárig, azt hiszem ketten voltak a Thetisben. Pozitív vélemények voltak. Ha megtalálod a hozzászólásokat, esetleg írj privát üzenetet az illetõnek.
Andi
Hihetetlen, de megint visszahúz a szívem Tolóba, immár negyedszerre. Pedig másfelé is kéne menni, de innen olyan sokfelé lehet kirándulni! De idén úgyse jön ez össze, max. valami csoda folytán.
Én is vágyom vissza Tolóba nagyon. Fõleg kedvenc városom Nafplion, és a kis ékszerdoboz Hydra szigetének közelsége miatt, de Tolónak is nagyon kellemes hangulata van.
Engem nem fogott meg annyira Nafplion. Valószínûleg azért, mert délben voltunk ott és a vármászástól hõgutát kaptam és utána már nem érdekelt a városka többi része. De Tolo nekem is örök szerelem marad.
Így érthetõ, hogy kimerülten nem volt kedved sokat sétálni a városban. Látod vissza kell menned, mert hidd el nagyon hangulatos. Én egyszer nappal, egyszer pedig éjszaka voltam hajóval Tolóból. Fantasztikus látvány, a kivilágított vár a tengerrõl. Imádtam sétálni a szûk utcácskákban, szerettem a sok szép virágot, szóval nekem nagyon tetszett.
Kedves Simenc! Konkrétan mire gondolsz? Kaja? Autóbérlés? Fakultatív programok? Ékszer?
Összességében Tolo drágább hely, mint az északi üdülõhelyek, nagyjából a felkapott szigetekkel van egy árban. De szerintem Görögország egészét nézve nincsenek olyan nagy különbségek.
Legutóbb vojandi szerkesztette (2007-04-03 22:06:08), összesen 2 alkalommal
Túl sok információ nincs a 2005-06-os toloi árakkal kapcsolatban a megadott címen, de azért köszönöm a segítségedet!
Ha tudsz véletlenül még információval szolgálni (így pl: kaja, ital, fak.progr. áráról és minden másról ami Toloval kapcsolatos) azt megköszönném!
Az útleírásodat olvastam és az tetszett!