Szia, nyáron voltunk a Katerinában. Nem új de szerintem nagyon jó. Földszinti kétszemélyes apartman , szobája nagyon tágas, a fürdőszoba nagyon apró, de tiszta. Jó nagy terasza van.Nagy előnye, hogy szemben a pékség, úgyhogy reggel csak átballagsz a reggeliért meg a kávédért. Part kb 30 m-re, Bianco Blue beach barral. Mi nagyon szerettük a helyet, előtte a Stelitsában voltunk az is jó volt, azelőtt a Spanosban, de szerintem az túlárazott, annyival nem jobb, mint a másik kettő. Konyha egylégterű a szobával, de hogy milyen felszerelésű azt ne kérdezd, mert mi csak tányért,meg poharat használtunk egyet-egyet. Ja és szemben egy kisvacak boltocska, ahol tudsz venni vizet, üdítőt, sört, wc-papírt meg szemeteszsákot.
Köszi az infót Már foglaltunk, jónak láttam, csak jól jött egy kis infó, mert nem ismerem ezt az apartmant. A helyet ismerem, néztem a neten, hogy a pékséggel szemben van.
Remélem minden ok lesz, de amint hazajöttünk mindenképp írok milyen volt:)
Igen, kicsit messze van a központtól, de fürödni mindig azon a partszakaszon szoktunk, így talán nem lesz akkora kellemetlenség naponta 1x max 2x besétálni. Ha közelebb lennénk, akkor is kéne ennyit menni.
Általában nagyon keveset vagyunk a szálláson, leginkább a parton ejtőzünk egész nap, egyszer egyszer kirándulunk, esténként sétálunk.
Tisztaságon kívül nincsenek nagy igényeink, de most két hétre megyünk, és biztosan lesz több olyan nap is, hogy a parton kívül sehová nem megyünk, ezért remélem kényelmes lesz az apartman.
Szia, igen, van a Sithonnak és a Grandnak. A Grand irodája a főutcán az este kukoricát áruló néniél lévő utcában van közvetlenül az elején. Szerintem tartalmasabb a Sithonénál, és ugyanannyiba kerül.
Mint ahogy illik,a kérdésem előtt próbáltam rákeresni hogy más is feltette e már a kérdést. A kereső segítségével kiderült,hogy igen. Viszont válaszokat nem találtam (vagy rosszul kerestem) ezért azt szeretném megkérdezni,hogy ki járt már az Alexandra Apartmanban,és mi a vélemény,tapasztalat. Olvastam hogy van egy kis kavarodás ezzel az Apartman névvel,és hogy pontosan Apartman és/vagy House és hol van. Én konkrétan erről az épületről (Anlexandra House)keresek infót,például azt is,hogy ténylegesen hol van,elvileg az ófaluban:
Szia Andor!
Igen több ilyen nevű apartman van. Az Alexandra Apartman az Sarti túlsó vénén van a főút mellett. Én is úgy néztem, hogy ez az Ófalu egyik csendes utcájában van, ott ahol jelölted. Az apartmant sajnos nem ismerem.
Olvasni róla több verziót, elvileg az év közepére elkészül a Szerb szakasz, a Macedón részen azt hallottam, hogy valami korrupciós ügy miatt áll a munka.