Sziasztok!
Idén Zakhintosra megyünk autóval.Melyik a jobb,gyorsabb útvonal,a nyugati Ioanna vagy a keleti Larissa felé?
Köszönöm!
Ioánnina felé jobb.Szerintem. Tavaly mentünk Killiniből hazafelé Larisszának, mert megnéztük Delphoit, de ha nincs köztes cél, akkor erre biztos nem jönnék. Jobb a nyugati oldal, elég sokáig autópályán lehet menni.
Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy Görögországban kötelező a tűzoltó készülék az autóban? Mert olvastam hogy büntetnek ha nincs! Köszönöm!
Egyes kötelező felszerelések
150 cm-nél alacsonyabb, 3 évesnél fiatalabb gyermek az első ülésen nem utazhat, 3 évesnél fiatalabbak a hátsó ülésen is csak ECE R44/03 (vagy későbbi) szabványnak megfelelő gyermekülésben szállíthatók. Minimum 135 cm magas gyermek bekapcsolt biztonsági övvel utazhat.
A tűzoltó készülék kötelező felszerelés Görögországban.
Ahogy nézzük , lehet egy nagy super halonos ami a csomiban van s mire elő szedné nem ér semmit. vagy egy kisebb ami az űlés előtt a lábnál van amit egy pillanat elő venni . Nagyon sok tuipus van ami bizonyos helyeken szeret kigyulni .motortér általában hanyagságbol gyul ki . kábelek meg általában erősebb fogyaszto amit nem bir .mai autok mind szinte can buszon komunikálnak .nincs annyi vezeték a számitogép jelet add.viszont joval véknyabb igy érzékenyebbek is. A mai autokban nagyon sok a müa anyag igy ha első pillanatban nem sikerül megállitani mire kiérne a tüzolto porrá ég. igy én azt mondom kell . ha minden megállo autoban lenne aki megáll s segiteni probál nem csak nézni hogy ég még esély is lenne.