(folyt.
Èn is a megfontolt autòzàs hìve vagyok, a szabàlyokat betartva, sebessèghatàrokat ùgyszintèn. A linket csak mint INFORMÀCIÒT osztottam meg, nem pedig kioktatàsnak szàntam.
Termèszetesen mindenki a sajàt sebessègènek a megvàlasztòja. Csak nekem ne kelljen megàllnom "miatta"...
én azt is olvastam még, hogy az A1-en csak a "closed section"-ön fog egyelőre menni idén, azaz Nis előtt lévő kapuig. Nis-től a szerpentinig és szerpentintől a határig nem lesz mérés (még). A szerpentint kiváltó szakasz valszeg 2019-es történet, a Vranje utáni hiányzó 8km még talán idei.
A 120-as tempó még mindig jobb mint a 80kmh.Mi nyaraláskor soha nem sietünk élvezzük a szabadságot és nyaralunk. Nekem az a véleményem ha nyaralni megy az ember akkor kapcsolja át fejét nyaraló üzemmódba és élvezze a tájat még akkor is ha már sokszor látta. Nem kell rohanni és idegeskedni csak nyugodtan mert oda és haza akar érni a család.
A 120-as tempó még mindig jobb mint a 80kmh.Mi nyaraláskor soha nem sietünk élvezzük a szabadságot és nyaralunk. Nekem az a véleményem ha nyaralni megy az ember akkor kapcsolja át fejét nyaraló üzemmódba és élvezze a tájat még akkor is ha már sokszor látta. Nem kell rohanni és idegeskedni csak nyugodtan mert oda és haza akar érni a család.
én is így vagyok vele, bár ettől függetlenül ha lehet, akkor nyaraláson is szeretek haladni. Ebbe mondjuk belefér ez a 120-as tempó, főleg hogy Röszkétől egy 425km-es szakaszon lesz mérés, szóval ha 150-es átlag helyett 120-assal megyünk, az is +40 perc az egész úton. A lényeg, hogy baleset ne legyen, ami miatt bedugul az egész meg órás sorok a határon, azokkal nagyobbat lehet szívni. Vagy egy hányós-fosós vírussal, ami tavaly nekem pont az út közepére döntött úgy, hogy rámjön, na azzal órákat vesztettünk.
Na ezzel teljesen egyetértek!
Mikor indulunk kikapcs és takarékos üzemmód. Hajtok és rohanok eleget egész évben, a nyaralás nem erről szól.
Az Én munkám egész évben a rohanásról, feladatok elvégzéséről, időpontokról, határidőkről szól. Havi 6-7000 km autózás, de ez nem azt jelenti, hogy elmegyek a munkahelyemre reggel délután pedig hazamegyek autópályán!
Nekem semmi kedvem vagánykodni, hogy milyen gyorsan vezetek és azzal sanyargatom magam és a családot, hogy az 1500 km-en csak egyszer állok meg akkor is csak a tankolás miatt.
Nekünk akkor kezdődik a nyaralás amikor elindulunk és nem akarok pörögni!
#2472942018-03-31 18:57:58 Válasz a #247293. hozzászólásra
Rám gondoltál tuti .. Az én életem is arról szól hogy rohanás időben odaérés mindenhova
... Nekem a vezetés pihenés, és nem azért nem állok meg mert annyira sietni akarok kifele, és hogy én legyek a leggyorsabb... Nincs rá igényem hogy megálljak nem fáradok el ha sokat kell egyhuzamban vezetnem... Még az éjszakai vezetés sem gond.. Élvezem minden percét amit az autómban vezetéssel tölthetek. És igen sose tagadtam, szeretek gyorsan menni 150-160 alatt nem megyek lassabban a pályán. Nem hiszem hogy az olyan k..va nagy tempó lenne . Ráadásul sokkal jobban odafigyelek mindenre mint a legtöbb körülöttem közlekedő... Pont a tempó miatt. Ha lassabban mennék 120-al biztos belassulnék jobban lankadna a figyelmem... Ahogy írod nem vagyunk egyformák.. Aztán meg az vesse rám az első követ, aki még sose hajtott gyorsabban a megengedettnél...
ja ja,én is nagyon sietek a munkahelyemen,nálam jobban nem hiszem hogy sokan sietnek,legalábbis nincs rá nyomós oka,ha már ez szóba jött.de nyaraláskor nekem is jó a 120km/h,a sietni van kedvem akkor ott a motor.
Rád is gondoltam, de csak a tempóval kapcsolatban, egyébként nagy általánosságban beszéltem, van pár ilyen ismerősöm. Persze az a 150-160 nem olyan vészes tempó, általában Én is hasonlóan közlekedek a pályán. Természetesen nem szeretem, ha valaki indokolatlanul feltartja a forgalmat...elég sűrűn kapok büntetést Én is szeretek vezetni, kikapcsol, annak ellenére, hogy ezt a munkát csinálom már 25 éve, de még mindig élvezem, csak a nyaralás alatt a nyugalmat is élvezem. Éjszakai vezetés viszont kinyír!
Egyébként ha beírogatok csak azért teszem, hogy kicsit feldobjam a fórumot, remélem nem veszed, és a többiek sem veszik túl komolyan
"Ha humor van minden van"