Szerintem Gradszkonál jobb lemenni az A1 re Prilep felé majd A3 Bitola felé majd Niki.A másikat hogy Velesnél menjünk le sose probáltuk (R1312 prilep felé) sokkal rosszabnak tünik. Volt már párszor szerencsénk éjszaka autokázni Macedoniában ,volt hogy terelgettek is különböző okok miatt "baleset .földcsuszamlás ...... S igy volt már olyan hogy megálltam s nem csak én hogy merre is kéne menni. Nappal még hagyján de éjszaka meg lehet keveredni . igy aki nincs annyira benne inkább menjen a pályán kb 50 km a különbség.
Tudod mit Balázska,csak azért mert falum béli vagy,így megnézem a te javasolt útvonaladat. Csak azért hogy tegyek különbséget a tavalyi macskakő gyanánt.
Most így majd adhatok annak a fránya GPS-nek egy + köztes pontot.
Vagy van más ötleted?
Én sem szoktam figyelni az árakat, melyik kútnál mennyi, tankolok a Görög határ előtt. Nincs sok értelme azzal húzni az időt, hogy mennyivel olcsóbb, ha lekavargok a pályáról, meg vissza. Nem ér annyit.
a határ előtti Okta kúton kb. ugyanannyi szokott lenni, mint a kumanovoi Makpetrolnál, ahol pedig a honlapon szereplő áron adják. Állítólag az RT kúton a legolcsóbb, de én ott nem szoktam megállni meg inkább nagyobb kúton tankolok. Szóval szerintem ilyen 40Ft-os különbség, mint itthon, biztos nincs.
Nem érdemes túlbonyolítani az utazást azzal, hogy most nyerjek 500 ft-ot egy tankoláson. Szerintem is a nagyobb kutakon érdemes tankolni és ott ahol kell (legkésőbb a Görög határon)
Sziasztok.
Nem lehetne egy külön topikot létrehozni mint az útvonalnál csak az autópálya és az utak állapotáról.?
Mert én is szívesen érdeklődök időnként friss infókról, de nem kérdezek mert sokan kérdezik és csak ismételgetés van.. Ami gondolom nem túl nyerő annak aki képben van.
De ott csak a friss infó van legfelül és nem lehetne csak úgy beleírogatni....
Amúgy köszönjük a sok hasznos infót, időnként ránézek és ezzel is hangolódok a majdani nászútra
Üdv mindenkinek. Segítséget kérnék. 2 kisgyerekkel (7 és 9 évesek) megyünk Görögországba, előzőleg már 2x mentünk velük, akkor volt érvényes útlevelük. Most csak személyi igazolványuk van. Így lehet utazni velük Szerbiában, Macedónián keresztül? Vagy csináltassunk nekik útlevelet?
Üdv mindenkinek. Segítséget kérnék. 2 kisgyerekkel (7 és 9 évesek) megyünk Görögországba, előzőleg már 2x mentünk velük, akkor volt érvényes útlevelük. Most csak személyi igazolványuk van. Így lehet utazni velük Szerbiában, Macedónián keresztül? Vagy csináltassunk nekik útlevelet?
Mi most újíttattuk meg a lányom útlevelét, max. 10 perc volt. Még csak időpontot sem kellett foglalni hozzá. Szerintem megéri, bármikor kellhet.