megállít,pont les.arja hogy ki vezetett,azt mondja ez a rendszámú autó gyorsan ment és ennyi a büntetés,lehet ott okoskodni hogy nem én vezettem meg nem is ő,addig az a rendszámú autó nem megy tovább míg nincs rendezve a bírság.
Olvasd el a cikket mègeccer. Ha tùl hosszù akkor csak a vègèn az idèzőjeles rèszt. Èrtelmezd. Vedd hozzà hogy legutòbb arra jàrt fòrumtàrsak nem làttak rendőrt a kapuknàl, ès a szmetkàn sem volt rajta az àtlagsebessèg. Viszonyìts...
(A szàguldozàst èn sem javaslom, mert bàr lehet hogy a kapus büntetőrendszer több falba ütközik, de attòl mèg a hagyomànyos mòdszer dolgozik
ha nincs gyorshajtás,nem is írnak sebességet,a másik ,én nem vagyok benne biztos hogy ezt feltétlen a kapuknál akarják ezt elintézni,a helyinek megy a csekk,a külföldinek meg a határnál közlik a hírt.
de mindegy,én megyek 120.al aztán nem érdekel ki hol mit mér.
KÉRÉSEM lenne: aki autóval megy Stavrosba tudna autópályadíjakat és benzinárakat írni! + MIRE számíthatok....Mennyibe KERÜL az út autóval. Köszönöm szépen -(DE miért nincs itt kereső 1-2 szóra, tényleg segítene)
Vicosz!
Görögországba kicsit drágább,Macedóniába olcsóbb az üzemanyag mint nálunk.szóval ha magyarországi áron számolod akkor nagy baj nem lehet.
aztán szépen beütöd a tervezőbe az útvonalat,az ott kapott km.-t felszorzod az autód fogyasztásával(mert ugye valakinek 5litert valakinek 15litert fogyaszt az autója)aztán ezt még felszorzod az üzemanyag árral!
Hali mindenkinek.
Szeretném megkérdezni, hogy a go-box szerű rendszer működik személyautóval is? Szabadkán lehet-e venni, mennyibe kerül? És ugye a kapuknál akkor nem kapok semmilyen papírt áthaladáskor, a rendőr mi alapján nézi meg az átlagsebességet? Oda-vissza kb. 30 euróval kell feltölteni?