Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e őrzött parkolót, parkolóházat Athénban, vagy Piraeusban, a kikötő környékén? Autóval szeretnénk menni Athénig, onnan pedig tovább komppal a kükládok valamelyik szigetére ( pontosabban több szigetre
A hajóállomáson, bent vannak parkolóhelyek, de gondolom ott senki nem őrzi az autókat, és 2 hétre ott hagyni kicsit necces lenne.... vagy biztonságos lehet az a rész is?
Bocs hogy bele ugatok,de akkor miért nem mész repcsivel. Magyarországon itt hagyod a verdát és kompolsz amerre csak látsz.
Ez engem is érdekelne, mert a bakancslistámon van egy olyan görög út, ami autóval a szárazföldön, meg-megállva 1-2 napra, majd valamelyik szigetre áthajózni 1-2 hétre autó nélkül. Visszafelé ugyanúgy a szárazföldön meg-megállva 1-2 napra.
Stb stb stb....nem részletezném tovább, szerintem mindenki tisztában van ennek az előnyeivel az már persze megint más kérdés, hogy kinek mi számít előnyösnek
Nem a kompjegy ára miatt variálunk, nem azért hagynánk ott az autót....mint mondtam, mindennek meg van a miértje...ennek például az, hogy tavaly az Athénból Santorinire tartó kompocskánk zátonyra futott az éjszaka közepén....rajta az autónkkal, amit 2 hét múlva kaptunk vissza, miután sikerült leszedni a hajót a sziklákról és visszaszállítani Athénba..... igazából marha nagy mákunk volt mert el is süllyedhetett volna, minden cuccunkkal, kocsival együtt nem tudom élt e már át hasonlót bárki is.... de ezek után nyilván eszünkbe jutott, hogy nem biztos, hogy még egyszer kompra tennénk a kocsit
Bocsi, az eleje lemaradt vmiért....nyilván tudok róla, hogy repülővel is el lehet jutni, de mindennek meg van a maga oka, hogy mit miért nem, és mit miért igen....például autóval sokkal sokkal szabadabb vagy, ott állsz még út közben és azt nézel meg amit csak szeretnél