Augusztusban indulnánk Nyíregyházáról Platamonas -ba autóval, az autó cég nevén, az ügyvezető én vagyok, szerintetek kell valami külön igazolás a céges autó kapcsán amit kérhetnek ?
A ticket-es rendszerrel nem lesz gond, esetleg a kitereléses, vagy elfogós módszerrel lehet megszívni, de szerintem nyugodtan mehettek többel is nyolcvannál.
Augusztusban indulnánk Nyíregyházáról Platamonas -ba autóval, az autó cég nevén, az ügyvezető én vagyok, szerintetek kell valami külön igazolás a céges autó kapcsán amit kérhetnek ?
Mi is céges autóval megyünk és kérek kiviteli engedélyt, amelyben a nevem és adataim szerepelnek és, hogy hozzájárul a cég ahhoz, hogy melyik országban korlátozás nélkül használhatom a kocsit. Valamint a biztosítótól kikért zöldkártyát sem szabad elfelejteni mert a Macedón határőrök rendszerint kérik.
A formanyomtatvány a legjobb, azon minden rajta van.
más: A párom nagyon aggodalmaskodik a migránsokkal kapcsolatban, kérdezgettem ismerősöket akik rendszeresen járják Görögországot autóval, nem mondták hogy gondjuk lett volna az úton..
Szia mindy!
Én rendszeresen lakókocsival megyek Görögbe. mivel a szerelvény igen hosszú kb 11 méter ezért ha gyorsabban megyek baleset veszélyes egy oldalsó széllökés csúnyán meg tud himbálóztatni. Inkább biztonságra kell törekedni, mert ugye nyaralni megyünk. ezért szánj rá egy kicsit több időt. Ha az út nem egyenetlen akkor még a lakókocsi is sérülhet.
Persze, ha az autód jóval nehezebb mint a lakókocsi akkor gyorsabban is tudsz menni. ajánlom figyelmedbe: https://totalcar.hu/magazin/2018/03/30/nem_mindegy_hova_pakolsz nagyon tanulságos.
más: A párom nagyon aggodalmaskodik a migránsokkal kapcsolatban, kérdezgettem ismerősöket akik rendszeresen járják Görögországot autóval, nem mondták hogy gondjuk lett volna az úton..
Köszönöm a válaszokat! Akkor haladunk majd a sorral, reméljük nem szednek ki.
Nem lakókocsit fogunk kivinni, csak egy könnyű utánfutót. Kb. 400 kg lesz a plussz súly.
Ti mit tapasztaltatok?
Sokat nézitek a "királyi tv-t"
És ne higgy a " FIGYELEM MEGRÁZÓ !!!" és " FIGYELEM SOKKOLÓ !!!" TV-nek sem
Éjszakai Állapot alapján hazafelé jövet a Lapovói OMV kúttól Röszkéig az összes felhajtó után 130-as táblákat raktak fel!Az hogy a Macedón szakasz végig autópálya az téves infó, lefelé Demir Kapija előtt Átterelnek a teljes szembe pályára,de brutálisan szar az út, pár km az egész. A saját oldalon nagyon komoly hiányok vannak,nem csak a burkolat. Visszafelé Demir Kapijába levisznek a pályáról majd némi tekergés után a pályával szinte párhuzamos útra juttatnak, vigyázat 2 irányú ez a szakasz!Demir Kapijától lefelé az RT Petrol kúti az új szakasz jó lett nagyon.